Bet-at-home Recensie:

Bet-at-home

COMING SOON

Bet-at-home overzicht

Jelle Bimmel

Jelle Bimmel

Bet-at-home is een ervaren internationale bookmaker die beschikt over een geweldig allround aanbod waarmee het kan concurreren met de grootste gokaanbieders. Enkel de quoteringen kunnen niet altijd overtuigen, maar dit wordt ruimschoots goedgemaakt door de eenvoudige en uitgebreide bonuspromoties. Vandaar dat we bet-at-home warm aanbevelen als de bookmaker van uw keuze wanneer online gokken legaal wordt in Nederland.

Bet-at-home Score

 • Uitgebreid gokaanbod
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Beschikt over zijn eigen sportwedden app
 • Quoteringen zijn verbeterbaar
 • Livestream aanbod is beperkt
Bonusaanbieding
10/10
Wedden verscheidenheid
10/10
Mobiele ervaring
10/10
Betaalmogelijkheden
10/10
Gokervaring
10/10
Ondersteuning
10/10
Samenvatting
10/10
Bet-at-home details
website Bet-at-home.com
SpeltypesSportwedden, Live Wedden, eSports, Casino, Virtueel wedden
StortingsmethodenNederlandse spelers worden momenteel niet aanvaard bij Bet-at-home.
Geldopname methodenNederlandse spelers worden momenteel niet aanvaard bij Bet-at-home.
Wedden functiesCashout
appsBet-at-home Sports App, Bet-at-Home Vegas app
OndersteuningLive-chat, E-mail, Telefoon-Hotline, FAQ-sectie
Eigenaarbet-at-home Internet Ltd.
Opgericht jaar1999
HoofdkwartierMalta

Bet-at-home FAQ (Frequently asked questions and answers)

➕ Wat zijn de voordelen van Bet-at-home?

 • Bet-at-home is een bookmaker met meer dan 20 jaar ervaring.
 • Bet-at-home beschikt over een geweldig Esports aanbod.
 • Bet-at-home beschikt over zijn eigen sportwedden app.
 • Bet-at-home heeft een zeer interessante welkomstbonus.

✅ Welke betaalmethodes heeft Bet-at-home?

Op dit moment is Bet-at-home niet beschikbaar in Nederland en daarom zijn er geen betaalmethodes beschikbaar. Als we kijken naar onze buurlanden, zien we dat Bet-at-home beschikt over een uitgebreid aanbod van betaalmethodes.

 • Trustly
 • VISA
 • Mastercard
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • Klarna
 • Paysafecard
 • Bankoverschrijving
 • Voucher

❓ Over welke goklicenties beschikt Bet-at-home?

Bet-at-home beschikt over de goklicentie van de Malta Gaming Authority, wat een teken van goede beveiliging is. Want om deze goklicentie te verkrijgen, moet de bookmaker aan zeer strenge vereisten voldoen.

➖ Is er een kansspelbelasting als ik speel bij Bet-at-home?

In Nederland, is er onder de huidige wetgeving een kansspelbelasting van 30,1% toepassing zodra je als speler een winst hebt die groter is dan €449. Deze belastingplicht is voor de speler zelf.

Zodra online gokken legaal wordt in Nederland op 1 oktober 2021, verschuift de belastingplicht naar de bookmakers. Zij moeten vanaf dan 29% kansspelbelastingen betalen op hun bruto spelresultaat. Jij, de speler, hoeft dan geen kansspelbelasting meer te betalen.

🌎 Waar komt Bet-at-home vandaan?

Bet-at-home is opgericht in 1999 in Oostenrijk, maar is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale speler.

📱 Heeft Bet-at-home een sportwedden app?

Ja, Bet-at-home beschikt over zijn eigen sportwedden app. Spelers van deze bookmaker kunnen de app in slechts enkele eenvoudige stappen downloaden en meteen beginnen met spelen.

💶 Heeft Bet-at-home een cash out functie?

Ja, de cash out functie wordt aangeboden bij Bet-at-home. Zo kan je jouw weddenschappen vroegtijdig annuleren om je winst veilig te stellen. Helaas is een gedeeltelijke uitbetaling niet mogelijk.

🇳🇱 Is Bet-at-home beschikbaar in Nederland?

Momenteel is online gokken illegaal in Nederland dus Bet-at-home mag op dit moment geen Nederlandse spelers aanvaarden.

Zodra de nieuwe wet Kansspelen of afstand in werking treedt, zal bet-at-home een Nederlandse goklicentie aanvragen.

Bet-at-home zal dus binnenkort zijn diensten aanbieden op de Nederlandse markt.

❗️ Disclaimer

Online wedden op sport is momenteel illegaal in Nederland. Bet-at-home biedt zijn diensten daarom momenteel niet aan in Nederland en mag daarom ook geen Nederlandse spelers aanvaarden. Bet-at-home is wel van plan om een vergunningsaanvraag in te dienen bij de Nederlandse Kansspelautoriteit zodra dat wettelijk mogelijk is. Bet-at-home hoopt om de Nederlandse spelers zo snel mogelijk te verwelkomen.

Bet-at-home review

Sinds het bescheiden ontstaan van Bet-at-home in Oostenrijk in 1999, is de bookmaker uitgegroeid tot een internationaal erkende speler binnen de wereld van het sportwedden. Onder het motto "life is a game", is de bookmaker uitgegroeid tot een succesvolle aanbieder van alle soorten online gokspelen. Het was daarom hoog tijd dat Bet-at-home door MyBookmakers.nl beoordeeld werd.

Bet-at-home biedt dus al meer dan 20 jaar zijn diensten aan. Eén van de meest constante en typerende aspecten van Bet-at-home is het eenvoudige en duidelijke design van de bookmaker. Dat is zeker opmerkelijk gezien het uitgebreide aanbod op vlak van het aantal verschillende sporten en het promotieaanbod.

Al meer dan 5.000.000 Europese spelers kozen voor Bet-als-home als hun bookmaker.

De Bet-at-home sportwedden app ligt in het verlengde van de website. Je kan heel eenvoudig navigeren op de app binnen het aanbod van de verschillende sporten. Er zijn maar liefst 40 verschillende categorieën. Een trend binnen online sportwedden de voorbije jaren, is eSports. Bet-at-home voorziet zijn spelers met het meest uitgebreide eSports aanbod van alle bookmakers.

Tenslotte moeten we zeker ook het promotieaanbod van Bet-at-home bespreken. Naast de aantrekkelijke Bet-at-home welkomstbonus, is er ook een uitgebreid aanbod van bonussen voor de bestaande spelers. Deze indruk van de Bet-at-home promoties, is gebaseerd op hun internationale promotieaanbod. Op dit moment is online gokken illegaal in Nederland, dus biedt Bet-at-home geen bonussen aan voor Nederlandse spelers.

En nu staat Bet-at-home op het punt zijn diensten aan te bieden in Nederland. Wij zien geen reden om deze bookmaker geen kans te geven.

✅ Het gebruiksvriendelijke design

In het frisse en moderne design van de Bet-at-home website, kan je als speler eenvoudig navigeren tussen de verschillende categorieën via het menu bovenaan de pagina. Met één eenvoudige klik kan je van de slots, naar live wedden gaan.

Binnen de categorie sportweddenschappen, kan je kiezen uit een lange lijst van verschillende sporten. Wanneer je een sport gekozen hebt, selecteer je de competitie van de sport waarop je wil wedden. Daarna krijg je een duidelijk overzicht van de verschillende soorten weddenschappen die je kan aangaan.

Met andere woorden, na slechts enkele klikken kan je altijd onmiddellijk beginnen met spelen. Eenvoudig, duidelijk en direct.

Bet-at-home sportwedden

Deze Oostenrijkse bookmaker blijft constant zijn diensten vernieuwen en uitbreiden zodat het zijn naam kan waarmaken. Bet-at-home wil jou een geweldige online wedden ervaring aanbieden vanuit de privacy van jouw eigen huis.

Bet-at-home zet voornamelijk in op een kwalitatief gokaanbod, zodat de spelers geen behoefte hebben om in te zetten op sportevenementen via andere bookmakers. Naast het uitgebreide aanbod van het aantal verschillende sporten, kunnen de spelers ook kiezen uit een indrukwekkend aantal verschillende competities. Wil je inzetten op de Engelse League Two? Geen probleem voor spelers van bet-at home.

Bet-at-home heeft het meest uitgebreide eSports aanbod van alle bookmakers.

Omdat Bet-at-home inzet op de kwaliteit van zijn aanbod, beschikt het momenteel over het beste eSports aanbod. Op de website, heeft eSports zijn eigen pagina. Op die pagina zal je als speler meer dan 20 verschillende categorieën terugvinden voor de wereld van virtuele sportweddenschappen. Fortnite, FIFA en League of Legends zijn slechts enkele voorbeelden.

Enkel op het vlak van de odds, kan Bet-at-home niet volledig overtuigen. Hoewel de quoteringen aantrekkelijk zijn, kunnen ze niet concurreren met de beste odds van de markt. Daarnaast is er ook nog wat ruimte om het aantal verschillende weddenschappen uit te breiden.

Bet at home startpagina

Aan keuze geen gebrek bij Bet-at-home. (Screenshot: Bet-at-home)

Bet-at-home live wedden

Live wedden is een belangrijk onderdeel van Bet-at-home en het aanbod van live weddenschappen is één van de absolute sterktepunten van de bookmaker.

Het is geen verrassing dat voetbal de sport is met het meest uitgebreide aanbod van wedopties. Daarnaast zijn sporten zoals: tennis, basketball en volleybal ook zeer populair.

Via de live kalender, zie je onmiddellijk op welke aankomende live wedstrijden je kan inzetten.

Ook binnen de sectie Esports biedt Bet-at-home live weddenschappen aan. Live wedden op Esports wedstrijden is niet bij alle bookmakers mogelijk. Dus als je wil wedden op een tornooi Counter Strike, dan ben je bij Bet-at-home aan het juiste adres.

Op vlak van live wedden beschikt Bet-at-home over prima aantal wedopties voor alle wedstrijden. En de mogelijkheid om live te wedden op Esports is een pluspunt. Enkel de quoteringen zijn middelmatig. Bet-at-home biedt zijn spelers een aangename live wedden ervaring.

💡 Bet-at-home livestream

We waren verrast om te ontdekken dat de livestream opties bij Bet-at-home beperkt zijn. Het aantal live streams is heel beperkt en enkel van toepassing op Esports wedstrijden.

Bij wedstrijden van andere sporten, is er wel de live match tracker functie. Dit kan je gebruiken voor je Bet-at-home live weddenschappen. Het toont de live score van de match en andere wedstrijddetails.

Op dit moment is het niet duidelijk of live streaming in de toekomst mogelijk wordt bij Bet-at-home. Dus als je graag live gokt en terwijl je de wedstrijd bekijkt, dan gebruik je best een andere live stream terwijl je Bet-at-home website of app gebruikt.

Live wedden bet at home

Via de live wedden pagina kan je snel en eenvoudig inzetten tijdens een sportwedstrijd. (Screenshot: Bet-at-home)

Bet-at-home quoteringen

Bet-at-home is een grote en gerespecteerde internationale gokaanbieder, maar behoort niet tot de beste bookmakers op vlak van quoteringen.

Hoewel je bijna op alle wedstrijden kan inzetten, zijn de odds van Bet-at-home in het algemeen middelmatig. Bij enkele sporten zoals voetbal, zijn de quoteringen wel beter dan gemiddeld. Dus je kan bij Bet-at-home ook zeker inzetten op heel wat wedstrijden met goede quoteringen.

Bet-at-home kansspelbelasting

Op dit moment worden sportweddenschappen in Nederland onderworpen aan een 30,1% kansspelbelasting zodra de winst van een sportweddenschap grote is dan €449. De belastingplicht van deze kansspelen, is voor de spelers zelf.

Zodra de nieuwe wet Kansspelen op afstand wordt ingevoerd op 1 oktober 2021, verschuift de belastingplicht van de spelers naar de bookmakers. Bet-at-home moet de Nederlandse kansspelbelasting betalen en de spelers van Bet-at-home zullen geen kansspelbelastingen moeten betalen.

Betting Guide Bet at home

Ook de minder ervaren spelers worden ondersteund met de Bet-at-home gokgids. (Screenshot: Bet-at-home).

Bet-at-home cash out functie

De cash out functie is een must geworden voor iedere bookmaker en ook bij Bet-at-home kunnen spelers gebruik maken van de cash out functie.

Met de cash out functie kunnen de spelers hun weddenschap vroegtijdig annuleren en zo hun winst veilig stellen. De cash out is bij Bet-at-home beschikbaar voor alle sportweddenschappen tot de wedstrijd start. Deze functie is van toepassing op zowel op enkelvoudige als combinatie weddenschappen. Er is geen limitatie op basis van de sport of de soort weddenschap.

De cash out functie is niet mogelijk bij Esports weddenschappen en slechts beperkt toepasbaar bij live weddenschappen. Meer informatie over de Bet-at-home cash out kan je vinden op de Bet-at-home website.

Bet-at-home sportwedden bonus

Omdat online gokken op dit moment nog steeds illegaal is in Nederland, biedt Bet-at-home geen bonussen aan in Nederland. Hierdoor is er momenteel geen Bet-at-home welkomstbonus voor Nederlandse spelers die we kunnen beoordelen.

Als we kijken naar de Bet-at-home welkomstbonus in onze buurlanden, zoals bijvoorbeeld Duitsland, concluderen we wel dat het een aantrekkelijke bonus is met eerlijke bonusvoorwaarden. Hopelijk zal Bet-at-home zo'n welkomstbonus aanbieden aan zijn Nederlandse spelers zodra ze hun diensten legaal kunnen aanbieden wanneer de Nederlandse gokmarkt opent.

KOA wet uitgesteld

Online gokken is illegaal in Nederland tot de nieuwe wet Kansspelen op afstand in werking treedt. Bet-at-home mag dus voorlopig nog geen bonussen aanbieden aan Nederlandse spelers.

Bet-at-home sportwedden app

Vanwege de huidige Nederlandse wetgeving, konden we de Bet-at-home app niet downloaden in Nederland. De evaluatie van de app is dan ook gebaseerd op de geavanceerde Bet-at-home app in Duitsland.

Dankzij de Bet-at-home app heb je toegang tot het enorme aanbod van de bookmaker website, maar dan op smartphone formaat. Alle functies van de website blijven beschikbaar op jouw mobiel apparaat. Dankzij deze app kan je dus eenvoudig weddenschappen plaatsen terwijl je onderweg bent. De bet-at-home app is beschikbaar voor zowel iOS als Android toestellen.

Bet-at-home iPhone

Je kan de Bet-at-home app rechtstreeks downloaden vanuit de Apple Store.

Bet-at-home Android

De Bet-at-home wordt niet aangeboden in de Google Play Store, maar de oplossing is eenvoudig. Ga naar de bet-at-home mobiele website en klik op het item "apps". Zo kan je de app downloaden voor Android toestellen. In slechts enkele seconden staat de app al op je mobiele apparaat.

Bet-at-home beveiliging en klantendienst

Bet-at-home heeft al lang bewezen dat het betrouwbaar is. In de voorbije 20 jaar is er nooit een schandaal geweest. Doordat het vertrouwen zo hoog is in Bet-at-home, heeft de bookmaker ondertussen al meer dan 5.000.000 loyale spelers.

Ook het feit dat Bet-at-home beschikt over een top goklicentie van de Malta Gaming Authority is een bewijs van hun betrouwbaarheid. Daarnaast worden ook alle persoonlijke gegevens bij Bet-at-home versleuteld met SSL technologie.

De klantendienst staat ook volledig op punt en is constant te bereiken via meerdere kanalen. Als we kijken naar onze buurlanden, zien we dat ze bijvoorbeeld in Duitsland een Duitse live chat aanbieden. Ondersteuning in de eigen taal van de spelers is opnieuw een signaal van een kwalitatieve klantendienst.

Bet-at-home betaalmethodes

Omdat Bet-at-home zijn diensten momenteel nog niet mag aanbieden in Nederland, weten we nog niet wat de aangeboden betaalmethodes zullen zijn.

We verwachten wel dat Bet-at-home iDEAL zal aanbieden als betaalmethode in Nederland wanneer de markt opent.

Bet-at-home samenvatting
Jelle Bimmel

Jelle Bimmel

Tijdens het onderzoeken van Bet-at-home kwam ik tot de conclusie dat de bookmaker over een indrukwekkend gokaanbod beschikt. Je kan als speler inzetten op bijna elke sport en competitie. Ook de Bet-at-home welkomstbonus in Duitsland ziet er heel aantrekkelijk uit. Ik kijk dan uit naar de eerste Bet-at-home sportwedden bonus in Nederland.