Bookmakers op komst
Nieuws

35 nieuwe bookmakers voor Nederland

26 maart 2021

Op 1 april 2021 zal de nieuwe KOA (Kansspelen op afstand) wetgeving in werking treden. De Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) heeft gecommuniceerd dat ze, naar alle verwachtingen, rond de 35 nieuwe goklicentie aanvragen zal goedkeuren.

Online gokken wordt legaal

Met de invoering van de KOA op 1 april, zal online gokken eindelijk legaal worden in Nederland. Zes maanden later, op 1 oktober 2021, zal de Nederlandse gokmarkt dan officieel openen. Oorspronkelijk zou de nieuwe KOA wetgeving reeds ingevoerd worden op 1 juli 2020, maar die datum werd 3 keer uitgesteld. Volgende week is het eindelijk zover. Lees meer over de KOA en de Nederlandse goklicentie.

Nieuwe bookmakers op komst

Op dit moment kan je in Nederland enkel legaal wedden op sport via Toto. Met de komst van de KOA vragen veel mensen zich af welke nieuwe bookmakers hun diensten zullen aanbieden in Nederland. Dat weten we momenteel nog niet, maar de nieuwe informatie van de KSA verklapt wel dat we een groot aantal nieuwe bookmakers mogen verwachten.

De Nederlandse Kansspelautoriteit communiceerde onlangs dat ze meer dan 40 goklicentie aanvragen verwachten, maar de bookmakers moeten aan heel wat strenge voorwaarden voldoen om zo'n licentie te krijgen. En toch verwacht de KSA dat ze rond de 35 aanvragen zullen goedkeuren. Dit is geweldig nieuws voor Nederlanders, want wij zullen eindelijk kunnen kiezen bij wie we gokken. Voor een duidelijk overzicht van alle bookmakers, bekijk onze bookmakers Nederland pagina.

🇳🇱 Eindelijk online gokken! Maar via welke bookmaker?

Iedere bookmaker zal zijn eigen aanbod hebben met zijn eigen sterktes en zwaktes. Dus zorg ervoor dat je de bookmaker kiest die het beste bij jou past. Meer informatie over hoe wij bookmakers vergelijken en beoordelen, vind je terug op onze bookmaker vergelijking pagina.