18 wat kost gokken jou logo

Gokadvertenties aanwezig. Opt-out voor deze site? klik hier

Tonybet lancering
Nieuws

TonyBet gaat binnenkort live. Registreer je hier!

29 april 2024

TonyBet Nederland gaat binnenkort live. Registreer je hier voor de lancering en lees er alles over!

Registreer je hier! 👇

Laat je emailadres achter en bevestig deze (CHECK JE SPAMBOX & VOEG ONS E-MAILADRES AAN JE CONTACTEN TOE!). We sturen je dan direct een email wanneer TonyBet´s website & welkomstbonus live staan. We hebben regelmatig contact met TonyBet en zijn er dus razendsnel bij! 🚀

Ik ben 24 jaar of ouder Ik accepteer de voorwaarden

Alles over de lancering van TonyBet

Van 6 tot 8 februari waren we op de ICE (International Casino Exhibition) in Londen. Zoals je op onderstaande afbeelding ziet, zijn we even bij de stand van TonyBet langsgelopen om de lanceerdatum te bespreken. Hier werd ons verteld dat de website van TonyBet in april dit jaar live zal gaan.

Lanceringsdatum opgeschoven
Noah Leermans

Noah Leermans

TonyBet heeft sindsdien haar plannen gewijzigd en schuift de lanceringsdatum op. Volgens de laatste berichtgeving gaan ze pas na het EK live. We verwachten dus geen lancering voor de zomer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bovenaan om op de hoogte te blijven over de exacte datum van de lancering.👆

Tonybet stand op ICE Londen

TonyBet stand op ICE Londen (6-8 februari 2024)

Vraag en antwoord over de TonyBet lancering

Wanneer gaat TonyBet online?

TonyBet gaat ergens na het EK live. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor een notificatie van de exacte lanceerdatum wanneer deze bekend is.

Wanneer kan ik me registeren bij TonyBet?

Inschrijven bij TonyBet is pas mogelijk op het moment dat ze live gaan. Je kunt je al wel aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat je direct een seintje krijgt wanneer ze live gaan.

Welke welkomstbonus krijgt TonyBet?

TonyBet wilde nog niet zeggen met welke welkomstbonus ze live gaan in Nederland. In onze TonyBet preview hebben we echter vastgesteld dat de bonusvoorwaarden er waarschijnlijk ongeveer zo uit komen te zien:

WELKOMSTBONUS VOORWAARDEN
Maximaal bonusbedrag€ 100
Rondspeelvoorwaarden1x
Minimale odds1.50
Minimale storting€ 10
Geldigheid14 dagen

Hoe claim je de TonyBet welkomstbonus?

Je claimt de TonyBet welkomstbonus door een account aan te maken bij de bookmaker. Omdat de website van TonyBet nog niet live staat, kan dat op dit moment nog niet. Je kunt je al wel inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je een seintje krijgt wanneer TonyBet live gaat.

Welke weddenschappen gaat TonyBet aanbieden?

TonyBet gaat waarschijnlijk heel veel weddenschappen aanbieden. In ons interview met een Ierse bookmaker expert over TonyBet, kwamen we te weten dat TonyBet ook voor kleine competities talloze weddenschappen aanbiedt. Voor een wedstrijd in de IJslandse Eerste Divisie vind je bijvoorbeeld meer dan 400 weddenschappen!

Welke betaalmethodes gaat TonyBet aanbieden?

TonyBet biedt in het buitenland alle populaire betaalmethodes aan. We verwachten daarom dat ze in Nederland in ieder geval IDeal zullen aanbieden.

Wat worden de speelvoorwaarden van TonyBet?

De speelvoorwaarden bij TonyBet worden vergelijkbaar als die bij andere bookmakers. Spelers moeten onder meer aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Tenminste 24 jaar oud
  • Geen CRUKS registratie
  • Geregistreerd in Nederland
  • Nederlandse bankrekening

Is TonyBet eigenlijk legaal?

Ja, TonyBet heeft al sinds 15 november 2022 een vergunning voor de Nederlandse markt. TonyBet is nu dus al legaal in Nederland, ze hebben alleen nog geen actieve website.

Meer weten over TonyBet?

Mocht je meer willen weten over wat we kunnen verwachten van TonyBet, raad ik je aan om mijn TonyBet preview te lezen. Hierin interview ik een bookmaker expert in Ierland waar TonyBet erg groot is. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat we in Nederland van TonyBet mogen verwachten.