Bookmaker Apps

Bookmaker apps

Alle nodige informatie om eenvoudig te wedden via je smartphone.

De beste sportwedden apps

Mobiel wedden is een relatief nieuw fenomeen in online sportwedden. Steeds meer spelers gebruiken apps om hun sportweddenschappen te plaatsen. Want wedden via een app is super handig. Je kan op elk moment inzetten op een sportevenement, waar je ook bent.

Je moet natuurlijk wel opletten, want niet iedere bookmaker heeft een geweldige app. Daarom doorlopen wij alle belangrijke factoren waarmee wij bookmaker apps evalueren. Zo kan jij, de beste bookmaker app voor jou vinden in 2021.

Disclaimer

Sportwedden opties zijn momenteel beperkt in Nederland. Indien u twijfelt of online wedden via bookmakers wel legaal is in uw land van verblijf, controleer dan de wetgeving voordat u zich registreert.

Bookmaker apps FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden over sportwedden apps.

✅ Welke bookmaker app is de beste?

Om te bepalen welke sportwedden app de beste is, moet je verschillende factoren evalueren. De meeste spelers kijken enkel of de bookmakers mobiele bonussen aanbieden.

Natuurlijk wil je geen bonussen laten liggen, maar het is ook belangrijk om bookmaker apps te vergelijken op het vlak van: app functies (zoals de cashout functie), gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Meer informatie over het bepalen van de beste bookmaker app, kunt u verder op deze pagina terugvinden.

❓ Wat is een bookmaker app?

Een sportwedden app is een app die je kunt gebruiken om sportweddenschappen te plaatsen. Ze zijn gebruikelijk een app versie van de klassieke website.

Het grote voordeel van zo'n app is dat je op elk moment van de dag een weddenschap kunt plaatsen, waar je ook bent.

🎁 Wat is een mobiel wedden bonus?

Een mobiel wedden bonus, ofwel mobile bonus, is een bookmaker promotie die exclusief aangeboden is voor smartphone spelers. Deze bonus wordt aangeboden als je speelt via de app van de bookmaker of als je gebruik maakt van hun mobiele website. Vandaar dat een andere naam voor deze bonus de smartphone bonus is. De mobiele bonus wordt meestal aangeboden in de vorm van stortingsbonussen, free bets of gratis speelkrediet.

💰 Welke mobile bonus is de beste?

De mobiele bonussen die door de bookmakers aangeboden worden verschillen van elkaar. Als speler kan je het beste de bonus beoordelen op twee factoren: het bonusbedrag en de moeilijkheidsgraad van de bonusvoorwaarden.

Een hoog bonusbedrag is geweldig, maar als de bonus bijna onmogelijk vrij te spelen is dan is ze bijna waardeloos.

➕ Wat zijn de voordelen van wedden via een bookmaker app?

 • Inzetten op wedstrijden was nooit eenvoudiger dan via je smartphone.
 • Je kan altijd en overal spelen. Zowel op de trein als in het stadion zelf.
 • Wedden via de app is gebruikelijk sneller dan de desktop versie.
 • Er zijn exclusieve promoties beschikbaar voor smartphone spelers. Bijvoorbeeld: mobiel wedden bonussen.
 • Als de bookmaker een eigen app heeft, dan mag je dat zien als een teken van hoge kwaliteit.

➖ Waarom kan ik geen sportwedden apps terugvinden in de Google Play Store?

Google heeft zijn regelgeving recent aangepast. Daardoor zijn sportwedden apps enkel onder strikte voorwaarden beschikbaar in de Google Play Store. Het gevolg is dat er momenteel weinig bookmaker apps aanwezig zijn in de Google Store.

De meeste bookmakers bieden de Android versies van hun applicaties wel aan op hun websites. Je kan de apps daar dus wel downloaden, rechtstreeks via de websites van de bookmakers.

✔️ Heeft iedere bookmaker een app?

Online wedden wordt elk jaar populairder en daarom investeren er steeds meer bookmakers in een eigen app, maar momenteel is het aantal bookmakers met hun eigen app beperkt.

De meeste bookmakers hebben enkel een mobiele website. Deze mobiele versie opent automatisch wanneer je de bookmaker bezoekt via je mobiel apparaat.

⛔️ Is mobiel wedden legaal?

Wedden via een mobiel apparaat is even legaal als online wedden via de computer of fysiek wedden via een wedformulier.

Mobiel wedden: de toekomst van het sportwedden

Een wereld zonder smartphone is bijna ondenkbaar geworden en sport wedden is al jaren aan het groeien in populariteit. Het mag dan ook absoluut geen verrassing zijn dat wedden via de smartphone de trend geworden is. Vandaag de dag kan iedereen genieten van de spanning van een eenvoudige sportweddenschap.

Eenvoudiger kan het haast niet worden. Zoek de app, klik op downloaden en een minuutje later kan je jezelf al registreren of beginnen met spelen. Je moet niet langer worstelen met onhandige websites want via sportwedden apps kan je beginnen met inzetten na één simpele klik. Het is deze eenvoud die bookmaker apps zo populair maakt.

Via bookmaker apps kan je altijd en overal inzetten. Snel en eenvoudig.

Als mobiele speler kan je genieten van dezelfde bookmaker aanbiedingen als spelers die gokken via de desktop versie. Je maakt zelfs kans op exclusieve mobiele bonussen en nog belangrijker, je kan altijd en overal spelen. Als je live kunt inzetten, kan je zelfs vanaf de tribune inzetten op de match.

Er zijn ondertussen al een aantal bookmaker apps en natuurlijk verschillen ze van elkaar. Dus hoe kan jij de beste bookmaker app vinden? Hieronder bespreken wij alle belangrijke factoren die je moet evalueren om de beste sportwedden app voor jou te vinden.

💡 Bookmaker apps - waarop moet je op letten?
 • Vergelijk de verschillende bookmaker apps. De desktop versie van de bookmaker kan in orde zijn, maar de app ondermaats. En omgekeerd. Daarom kan je ze het beste op voorhand al vergelijken.
 • Installeer de app altijd volgens de handleiding, zo kan je onaangename verrassingen vermijden.
 • Kijk welke app functies er zijn. Een populaire functie is de cashout functie, hiermee kan je vroegtijdig je weddenschap annuleren. Ook kan je hiermee als speler je winst vroegtijdig veilig stellen.
 • Controleer of er mobiel wedden bonussen zijn bij de bookmaker.
 • Je kunt snel en eenvoudig wedden van een bookmaker app, maar let op. Denk altijd eerst na voor je inzet.
Bookmaker apps 2

Lekker eenvoudig wedden via bookmakers apps op je smartphone.

Bookmaker apps vs mobiele websites

Om te wedden via je smartphone, hoef je niet noodzakelijk een sportwedden app te gebruiken. De meeste bookmakers hebben een mobiele versie van hun website die geoptimaliseerd is voor bezoekers via mobiele apparaten.

Deze mobiele site opent automatisch wanneer je de bookmaker bezoekt via je mobiel apparaat. Je hoeft dus geen app te downloaden en installeren als je speelt via de mobiele site. Via bookmaker apps kan je wel al na één klik beginnen met inzetten. Dankzij de 'Touch ID' functie, kan je meteen inloggen en beginnen.

Bookmaker apps zijn zeer gebruiksvriendelijk en ze worden regelmatig bijgewerkt om de gebruikservaring te optimaliseren. Alle belangrijke functies zijn aanwezig in de sportwedden apps en ze beschikken vaak over exclusieve functies en bonussen (mobiel wedden bonus).

💰 Online sportwedden - cashout functie

De cashout functie is de meest populaire functie bij online spelers die live wedden op sport. Dankzij de cashout functie kan je jouw weddenschap vroegtijdig annuleren om je winst veilig te stellen.

De komst van live wedden en de cashout functie is een zeer spannend vooruitzicht voor de spelers in Nederland!

Bookmaker apps 1

Online wedden via de app of via de mobiele website.

Bookmaker apps vergelijking

Hieronder bespreken we enkele factoren die belangrijk zijn wanneer wij sportwedden apps evalueren. We raden spelers aan om deze criteria ook te evalueren. Persoonlijke voorkeuren zullen natuurlijk altijd een invloed zullen hebben wanneer je beslist welke bookmaker app de beste is.

✅ Sportwedden apps vergelijking - onze criteria
 • App design: hoe duidelijk en modern is het ontwerp van de app?
 • App functionaliteit: is de app stabiel of crasht ze regelmatig?
 • Up-to-date: Hoe regelmatig wordt de app geüpdatet? Wordt de app regelmatig aangepast aan de huidige besturingssystemen?
 • Aanbod: Op hoeveel sporten en competities kan je inzetten? Kan je live wedden?
 • Mobiele bonus: zijn er exclusieve promoties voor de gebruikers van de app?
 • Klantendienst: hoe goed is de ondersteuning van de spelers in de app?
 • Betaalmethodes: Welke betaalmethodes zijn mogelijk in de app? Kan je iDEAL of PayPal gebruiken? Hoe vlot is de uitbetaling?
 • App functies: Welke functies worden er aangeboden in de app? Is er een live stream?
 • Gebruikersbeoordelingen: wat waren de ervaringen van andere spelers met de app?

Hoe installeer ik sportwedden apps?

Het installeren van bookmaker apps was nooit eenvoudiger. In slechts een paar stappen, kan je ze downloaden en installeren.

Er is wel een groot verschil in het installatieproces voor verschillende smartphones. Zowel Apple en Android apparaten hebben hun eigen stores en reglementen voor sportwedden apps. Daarom doorlopen we hieronder het proces om bookmaker apps te installeren op de verschillende mobiele apparaten.

Bookmaker apps via Apple

Sportwedden apps zijn heel populair in de Apple App Store. Je kunt heel eenvoudig zoeken naar je favoriete bookmaker in de store, de app downloaden en beginnen met spelen. Deze apps zijn al enkele jaren oud, dus er is ook heel wat informatie beschikbaar in de Store dankzij de vele gebruikersbeoordelingen.

Het is ook een goed teken als de bookmaker de app regelmatig aanpast.

Bookmaker apps via Android

Google heeft onlangs zijn Google Play Store richtlijnen aangepast voor kansspelen. Daarom zijn er momenteel bijna geen sportwedden apps aanwezig in de Android Store. Je kunt via een omweg wel nog steeds genieten van online sportwedden op Android smartphones.

Als een app voor online wedden op sport niet in de Google Play Store wordt weergegeven, dan kan je ze meestal gewoon rechtstreeks vinden op de website van de bookmakers zelf. Bookmakers bieden de app daar aan voor Android gebruikers. Via de website kan je de bookmaker app rechtstreeks op je Android apparaat downloaden en installeren.

Bookmaker apps - de evaluatie

Apps om te wedden op sport zijn de trend binnen het online sportwedden. Maar zijn deze apps het installeren waard? Om deze vraag te beantwoorden, hebben we hieronder een overzicht gemaakt met alle grootste voor- en nadelen van sportwedden apps.

De voordelen

 • Ontwerp: het ontwerp van de beste bookmaker apps zijn beter dan deze van mobiele websites.
 • Gebruiksvriendelijkheid: sportwedden apps beschikken over een logische structuur en vaak ook over kortere laadtijden dan mobiele sites.
 • Functies: apps beschikken over functies waardoor je heel gemakkelijk kan spelen. Bijvoorbeeld: eenvoudig inloggen via een Touch ID of Face ID.
 • Wedopties: live wedden is een must voor elke online speler. De cashout functie en live streams zijn de meest populaire functies. Automatische push notificaties houden je op de hoogte van de wedstrijden en je weddenschappen.
 • Mobiele bonus: bepaalde bookmakers bieden een exclusieve bonus aan die enkel beschikbaar is voor hun spelers die wedden via de bookmaker app. Een extra bonus waardoor je wat gratis speelkrediet of free bets ontvangt is altijd leuk meegenomen.

De nadelen

 • Download: voordat je kunt wedden via een bookmaker app, moet je de app natuurlijk eerst downloaden en installeren op je smartphone.
 • Laadtijden: bij enkele apps zijn er vervelend lange laadtijden, maar dit is niet van toepassing op de beste sportwedden apps.
 • Beschikbaarheid: niet iedere bookmaker heeft zijn eigen app. Dus als je via bepaalde bookmakers wil spelen, moet je spelen via hun mobiele websites.
Bookmaker apps 3

Wedden via bookmaker apps in plaats van wedden via mobiele sites brengt veel voordelen met zich mee.

✅ Bookmaker apps - samenvatting
 • Wedden via smartphones wordt elk jaar populairder.
 • Veel bookmakers bieden daarom hun eigen sportwedden apps aan die ze optimaliseren voor smartphone spelers.
 • Bepaalde bookmakers bieden hun apps aan voor zowel iOS als Android apparaten. Sommige sportwedden apps zijn enkel beschikbaar voor iOS gebruikers.
 • Sommige bookmakers beschikken nog steeds enkel over mobiele websites. Deze zijn niet zo gebruiksvriendelijk als de apps van andere bookmakers.
 • De bookmaker apps verschillen onderling in hun ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en functies.
 • Bepaalde bookmakers bieden een exclusieve mobiele bonus aan voor de gebruikers van de app.