18 wat kost gokken jou logo

Gokadvertenties aanwezig. Opt-out voor deze site? klik hier

My Bookmakers NL Header Banner 21

Bookmakers met Apple Pay

Alles over de beste bookmakers die Apple Pay aanbieden als betaalmethode.

Wedden op sport met Apple Pay

De online gokmarkt is altijd aan het uitbreiden, kijk maar naar de opmars van mobiel wedden. Om in te spelen op deze trend, bieden de bookmakers steeds meer online betaalmethodes aan. Eén van de nieuwste trends is: sportwedden met Apple Pay.

Apple Pay is een exclusieve betaalmethode voor Apple toestellen. Gezien de populariteit van iPhones en wedden via smartphones, is Apple Pay een geweldige betaalmethode voor mobiele spelers. Op deze pagina doorlopen we de beste bookmakers met Apple Pay.

Apple Pay bookmakers FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden over bookmakers met Apple Pay.

💡 Welke is de beste bookmaker met Apple Pay?

Op dit moment is online gokken illegaal in Nederland. Enkel Toto beschikt over een Nederlandse goklicentie. Je kunt dus enkel sportwedden via Toto.

Toto biedt Apple Pay niet aan als betaalmethode. Je kunt op dit moment in Nederland, Apple Pay dus niet gebruiken om te spelen bij bookmakers.

De nieuwe wet, kansspelen op afstand (KOA), zal in werking treden op 1 oktober 2021. Dit zal online gokken legaliseren en nieuwe bookmakers zullen de Nederlandse gokmarkt betreden. We verwachten dat deze nieuwe gokaanbieders Apple Pay zullen aanbieden als betaalmethode voor de spelers.

✅ Wat is Apple Pay?

Apple Pay is een exclusieve betaalmethode die is ontworpen door Apple. De voorbije jaren werden steeds meer betaalmethodes ontwikkelt, met Apple Pay gaat Apple dus de concurrentie aan met de markt.

Apple Pay is een eenvoudige betaalmethode waarbij je betaalt via je iPhone of een ander Apple toestel. De enige voorwaarde is dat jouw bank samenwerkt met Apple Pay of ermee compatibel is. Je hebt tenslotte ook een Apple toestel nodig om Apple Pay te gebruiken.

➕ Wat zijn de voordelen van bookmakers met Apple Pay?

Apple Pay gebruiken als betaalmethode om te wedden op sport brengt enkele geweldige voordelen met zich mee. Namelijk:

 • Je hebt enkel je vingerafdruk of Face ID nodig, dat maakt geld storten op je account zeer eenvoudig.
 • Apple Pay voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, zo zijn jouw persoonlijke gegevens altijd veilig.

Dit zorgt ervoor dat Apple Pay uitermate geschikt is om geld te storten op jouw bookmaker account.

❓ Hoe werkt Apple Pay?

De enige vereiste om een betaling te verrichten met Apple Pay, is dat jouw bank ermee moet samenwerken of compatibel is met Apple Pay. Als dat zo is, moet je enkel jouw pinpas opslaan en het verificatieproces doorlopen. Dat moet je eenmalig doen, daarna kan je rechtstreeks jouw betalingen verrichten via Apple Pay.

✔️ Hoe gebruik je Apple Pay om te wedden op sport?

Als een bookmaker Apple Pay aanbiedt en jij hebt de betaalmethode reeds geïnstalleerd, dan kan je Apple Pay gebruiken om rechtstreeks te storten.

Kies bij de bookmaker hoeveel geld je wil storten op jouw account en kies voor Apple Pay als betaalmethode. Dan zal je worden doorgestuurd naar Apple Pay en moet je de transactie enkel goedkeuren. Dit gaat allemaal zeer snel dankzij de Apple Touch ID of Face ID. Hierdoor zal je geld in slechts enkele seconden, rechtstreeks op je account staan.

🔐 Is Apple Pay een veilige betaalmethode?

Ja, Apple Pay is één van de veiligste online betaalmethodes. Want Apple versleuteld jouw persoonlijke gegevens aan heel strenge veiligheidsnormen. Daarnaast zal Apple ook nooit jouw pinpas gegevens verzenden, ze geven enkel het gebruikers ID door van de gebruiker die de Apple Pay betaling goedkeurde.

Deze informatie is nutteloos voor potentiële fraudeurs. Want zonder de pinpas details, kunnen fraudeurs geen betalingen verrichten met jouw pinpas. De veiligheid van Apple Pay is een belangrijke reden waarom zowel bookmakers als spelers kiezen voor deze betaalmethode.

Apple Pay als betaalmethode voor sportwedden

Of je nu een nieuwe broek koopt, of geld wil storten bij een bookmaker. De kans is groot dat je die betaling snel en eenvoudig online verricht. Wereldwijd stijgt het aantal online betalingen jaarlijk. Vandaar dat we in Nederland steeds meer keuze hebben in hoe we online willen betalen. Eén van deze nieuwe en populaire online betaalmethodes is Apple Pay. Apple Pay werd in Nederland gelanceerd op 11 juni 2019 en ondertussen werken reeds heel wat banken in Nederland samen met Apple Pay.

Apple Pay werd gecreëerd door Apple in 2014 met een eenvoudige idee in het achterhoofd. Wat als je jouw gsm als pinpas zou kunnen gebruiken? Apple Pay heeft ondertussen al 400 miljoen gebruikers wereldwijd en werd in 2019 gelanceerd in Nederland. In Nederland werken er ondertussen heel wat banken samen met Apple Pay. Waaronder: ABN Amro, ING Bank, Openbank, Rabobank etc. Het aantal Apple Pay gebruikers in Nederland stijgt, al meer dan 1 miljoen gebruikers bij ING alleen, maar de meest populaire betaalmethode in Nederland is nog steeds iDEAL.

Online wedden is heel populair en Apple Pay is een geweldige betaalmethode voor sportweddenschappen via de smartphone.

Op dit moment is online gokken illegaal in Nederland, dus om de markt te voorspellen moeten we vaak kijken naar wat de bookmakers doen in onze buurlanden. Daar zien we dat steeds meer internationale bookmakers Apple Pay beginnen aan te bieden aan hun spelers.

In Nederland is het enkel legaal om te wedden op sport via Toto en deze bookmaker biedt Apple Pay (nog) niet aan. Momenteel kan je deze betaalmethode dus nog niet gebruiken om te wedden op sport in Nederland. Wanneer de online gokmarkt opent op 1 oktober 2021, verwachten we wel dat de nieuwe bookmakers Apple Pay zullen aanbieden aan hun spelers als betaalmethode.

⛔️ Visa en online sportwedden: restricties op Apple Pay

Visa is één van de meest gebruikte creditcards ter wereld. Helaas heeft Visa een tijdje geleden beslist om zicht gedeeltelijk terug te trekken uit de gokmarkt. Hierdoor hebben sommige gokaanbieders beslist om Visa te schrappen als betaalmethode voor hun diensten.

Dit heeft ook zijn gevolgen voor Apple Pay. Om deze betaalmethode te gebruiken, moet je er een pinpas mee verbinden. Dus als jij ervoor kiest om jouw Visa creditcard te gebruiken voor Apple Pay, dan kan je bij sommige bookmakers deze betaalmethode niet gebruiken.

Bookmakers met i DEAL 3

Apple Pay is een exclusieve betaalmethode dat werkt op alle Apple toestellen.

Hoe maak ik een Apple Pay account aan?

Zowel de installatie als het gebruik van Apple pay is kinderspel. Er zijn slechts twee vereisten om Apple Pay te gebruiken:

 1. Je moet een Apple toestel bezitten. Zoals veel Apple producten is Apple Pay exclusief voor iOS gebruikers. Je kan jouw Apple Pay betalingen eenvoudig verrichten via iPhones, iPads, iMacs, Apple Watch etc.
 2. Jouw bank moet de Apple Pay betaalmethode ondersteunen. Toen Apple Pay lanceerde in Nederland, waren er weinig banken die samenwerkten met deze betaalmethode. Ondertussen wordt Apple Pay al door heel wat banken ondersteunt.

Rechts van dit hoofdstuk zal je een volledige lijst terugvinden met alle banken in Nederland die Apple Pay ondersteunen.

✅ Apple Pay registratie: stap voor stap

De registratie bij Apple Pay is kinderspel. In 6 eenvoudige stappen is het volledige installatieproces voltooid.

 1. Open de Wallet app op jouw Apple toestel.
 2. Wanneer je de app opent, verschijnt er een plusteken in de rechter bovenhoek. Klik daar op.
 3. Kies jouw bank of pinpas provider.
 4. Scan jouw gekozen pinpas met de camera en voer de veiligheidscode (CVC code) in. Deze bestaat uit drie cijfers.
 5. Accepteer de gebruiksvoorwaarden.
 6. Tenslotte bevestig je de verificatie van je pinpas met een SMS of een telefoontje.
Bookmakers met i DEAL 1

Met Apple Pay moet je slechts eennmalig jouw pinpas verbinden om vervolgens altijd en overal te kunnen inzetten op sportwedstrijden.

Wedden op sport met Apple Pay

Dankzij ons korte overzicht hierboven kan je snel en eenvoudig een Apple Account creëren, maar hoe kan je deze betaalmethode nu gebruiken om te wedden op sport? Ook dat is eenvoudig, op voorwaarde dat de bookmaker Apple Pay aanbiedt als betaalmethode.

Als je een account hebt bij een bookmaker met Apple Pay, ga dan naar de 'storten' sectie van jouw account. Daar zal je Apple Pay tussen de betaalmethodes terugvinden. Selecteer dit als jouw betaalmethode, kies vervolgens hoeveel geld je wil storten en bevestig het.

Gebruik jouw Touch ID of Face ID om de verrichting te bevestigen en het geld zal rechtstreeks gestort worden op jouw bookmaker account. Enkele seconden later kan je al beginnen met inzetten.

Let op: hoewel Apple Pay gebruikt kan worden om geld te storten bij de bookmakers, kan je deze betaalmethode niet gebruiken om je te laten uitbetalen. De beste bookmakers zullen jou een klassieke bankoverschrijving aanbieden.

💶 Geld storten bij Apple Pay bookmakers: het proces
 1. Kies een bookmaker met Apple Pay.
 2. Registreer jezelf bij deze bookmaker aan de hand van hun instructies.
 3. Open de 'storten' sectie van jouw account. Selecteer Apple Pay als betaalmethode en kies hoeveel geld je wil storten. Bevestig jouw keuzes.
 4. Gebruik Touch ID, Face ID of jouw apple pincode om jouw transactie te bevestigen.
 5. Als de transactie succesvol is, verschijnt de bevestiging op jouw scherm.
 6. Enkele seconden later staat het geld al op jouw account.
 7. Zet in en geniet van jouw winst.
Owlie zoektocht naar de beste bookmaker nl

Apple Pay bookmakers - de evaluatie

Wanneer online sportwedden legaal wordt in Nederland op 1 oktober 2021, zal je als speler kunnen kiezen uit heel wat nieuwe bookmakers. De betaalmethode opties zullen verschillen per bookmaker. De grote vraag is dus: waarom zijn bookmakers met Apple Pay als betaalmethode interessant voor de spelers?

Om die vraag te beantwoorden, doorlopen we hieronder de belangrijkste voor -en nadelen van wedden op sport met Apple Pay.

De voordelen

 • Eenvoudig: om een transactie te verrichten via Apple Pay, moet je ofwel drukken met je vinger of in de camera kijken. Wachtwoorden of codes zijn niet nodig. Eenvoudiger dan dit wordt het niet.
 • Snelheid: Een betaling verrichten duurt slechts enkele seconden en de transactie gebeurt rechtstreeks. Je kiest het bedrag en dan moet je het enkel nog bevestigen. En zoals we net hebben aangetoond, dat is heel eenvoudig.
 • Veiligheid: Apple Pay voldoet aan zeer strenge veiligheidsnormen om zijn gebruikers te beschermen. Jouw gegevens worden versleuteld en je pinpas gegevens worden nooit doorgestuurd naar de gokaanbieder.
 • Beschikbaarheid: Apple pay is een applicatie op jouw smartphone. En tegenwoordig heeft iedereen zijn smartphone altijd op zak dus je kan jouw transacties altijd en overal verrichten.
Kopie von Ohne Titel 3

Apple Pay is een fantastische online betaalmethode voor spelers die het liefste mobiel wedden.

De nadelen

  Wij beoordelen de bookmakers en de betaalmethodes altijd zo grondig en objectief mogelijk, vandaar dat we hieronder ook de kleine nadelen van Apple Pay benoemen.

  • Exclusiviteit: Apple Pay is exclusief voor de gebruikers van Apple toestellen. Android gebruikers kunnen deze betaalmethode dus niet gebruiken.
  • Creditcard: om Apple Pay te gebruiken, moet je het verbinden met een creditcard. Dus je kan niet om het feit dat je nog steeds een creditcard nodig hebt om deze betaalmethode te gebruiken.
  • Bookmaker aanbod: op dit moment is het aantal bookmakers die Apple Pay aanbieden nog steeds beperkt. Maar gezien de populariteit van mobiel wedden en het stijgend aantal gebruikers van Apple Pay, zien we dat meer en meer bookmakers deze betaalmethode beginnen aan te bieden.
  • Uitbetalen: je kunt Apple Pay momenteel nog niet gebruiken om je te laten uitbetalen bij bookmakers. De beste bookmakers met Apple Pay bieden jou daarom klassieke bankoverschrijvingen aan.
  Nederlandse bookmakers 1

  Dankzij de groeiende populariteit beginnen steeds meer bookmakers Apple Pay aan te bieden als betaalmethode.

  ✅ Apple Pay bookmakers - samenvatting
  • Apple Pay is een online betaalmethode voor iOS gebruikers.
  • Apple Pay is een vrij nieuwe betaalmethode binnen de goksector, maar stijgt in populariteit.
  • Steeds meer bookmakers beginnen Apple Pay aan te bieden als betaalmethode.
  • Apple Pay is perfect voor spelers (met Apple toestellen) die graag mobiel wedden.