Bookmaker bonus header

Bookmaker bonus

Een overzicht van de verschillende soorten bookmaker bonus in Nederland.

De bookmaker bonus

Sportwedden bonussen zijn geweldig populair bij de spelers, het maakt online inzetten gewoon veel leuker. Bonussen kunnen je meer waarde geven om mee te spelen of in sommige gevallen zelfs gratis kansen aanbieden om mee te spelen.

De bookmakers spelen graag in op dit enthousiasme van de spelers door hen verleidelijke bonussen aan te bieden. Maar het aanbod is groot, daarom overlopen we hieronder kort de verschillende soorten bookmaker bonus.

Disclaimer

Sportwedden opties zijn momenteel beperkt in Nederland. Indien u twijfelt of online wedden via bookmakers wel legaal is in uw land van verblijf, controleer dan de wetgeving voordat u zich registreert.

Bookmaker bonus FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden over bookmaker bonussen.

💡 Wat is een bookmaker bonus?

Een bookmaker bonus is een promotionele actie die de bookmakers aanbieden aan nieuwe of bestaande spelers. Als je een bepaalde voorwaarde vervult (bijvoorbeeld: jezelf registreren of geld storten op je account), dan geeft de bookmaker je een extra toegift.

De exacte toegift is afhankelijk van de aangeboden bonus. Free bets, stortingsbonussen en risk-free bets zijn slechts enkele opties. Op deze pagina geven wij u volledig overzicht van alle bonus varianten.

✅ Hoe krijg ik een bookmaker bonus?

Er zijn verschillende voorwaarden voor verschillende soorten bonus. Je hebt bonussen zonder storten (no deposit bonus) en bonussen met storten (deposit bonus).

Om een no deposit bonus te krijgen, moet een speler zich slechts registreren bij de bookmaker. Wanneer deze voorwaarde is vervult, zal de bookmaker de bonus storten op het account van de speler.

Om een deposit bonus te krijgen, moet de speler een account aanmaken bij de bookmaker en ook minimum één keer geld storten op zijn of haar account. Daarna zal de bookmaker de bonus storten op het account van de speler.

🎁 Welke bookmaker heeft de beste bonus.

Om te bepalen wat de beste bookmaker bonus is, moet een speler kijken naar alle verschillende factoren. Er zijn namelijk bonusvoorwaarden verbonden aan elke bonus, waaronder: bonusbedrag, bonuspercentage, rondspeelvoorwaarde, minimum quotering etc.

De voorwaarden van de ene bonus zijn een pak interessanter dan de andere. Wij evalueren een bonus altijd op vlak van al deze factoren om dan voor onszelf te bepalen welke bonussen de beste zijn.

Meer informatie over het bepalen van de beste bookmaker bonus, kan u verder op deze pagina terugvinden.

❓ Wat is een bookmaker bonus zonder storten?

Een bonus zonder storten, ofwel een no deposit bonus, is een wedden bonus die je kan krijgen van een bookmaker zonder dat je geld moet storten op je account.

Het is vaak een onderdeel van de welkomstbonus die je ontvangt wanneer je jezelf registreert bij een bookmaker. Ook bestaande spelers kunnen een no deposit bonus ontvangen van de bookmakers.

💶 Wat is een bookmaker welkomstbonus?

Een welkomstbonus is een promotionele actie van bookmakers om nieuwe spelers aan te trekken.

Wanneer je jezelf registreert bij de bookmaker, ontvang je één of meerdere bonussen op je account. Om bepaalde bonussen te ontvangen, moet je ook minimum één keer geld storten op je account.

Een welkomstbonus bestaat altijd uit één of meerdere bonussen. Dat kunnen free bets zijn, maar bijvoorbeeld ook een bonuspercentage op het gestorte bedrag.

💰 Kan ik mijn bookmaker bonus meteen laten uitbetalen?

Normaal gezien kunnen bookmaker bonussen bijna nooit rechtstreeks uitbetaald worden.

Elke bonus is verbonden aan enkele bonusvoorwaarden. Als speler moet je deze voorwaarden eerst vervullen door je bonus op een bepaalde manier in te zetten. Zo kan je de bonus vrijspelen of omzetten in echt geld.

Wat is een bookmaker bonus?

Bookmaker bonussen zijn cadeaus van de bookmakers voor hun nieuwe spelers of een beloning voor hun bestaande spelers. Elke bookmaker biedt verschillende bonussen aan en ze kunnen onderling geweldig verschillen. Daarom lijsten wij alle verschillende soorten van de bookmaker bonus voor u op. Op deze pagina leggen wij het allemaal voor u uit.

Een bookmaker bonus is een promotionele actie van de bookmaker voor hun spelers. Als de speler een minimum voorwaarde vervult, zoals zichzelf registreren of geld storten op het account, dan ontvangt hij of zij een beloning van de bookmaker in de vorm van een bonus op zijn of haar account. De meest voorkomende bookmaker bonussen zijn: free bets (gratis weddenschappen), odds boosts en risk-free bets (risicoloze weddenschappen).

Bonussen maken het online sportwedden alleen maar leuker, maar deze bonussen zijn wel altijd verbonden aan bonusvoorwaarden. Het is zelden mogelijk om de bonus meteen te laten uitbetalen. De speler moet de voorwaarden altijd eerst vervullen om de bonus vrij te spelen of om de bonus om te zetten in echt geld op zijn of haar account. De meest voorkomende bonusvoorwaarden zijn: bonusbedrag, minimum rondspeelvoorwaarde, minimum quotering en maximum tijdslimiet.

Het is belangrijk om als speler de bonus te vinden die het beste bij u past. Dat kan afhankelijk zijn van het soort bonus, maar ook van de andere factoren zoals de bonusvoorwaarden. Daarom hebben wij voor u een overzicht samengesteld van alle factoren die wij belangrijk vinden wanneer we een bonus evalueren en een overzicht van de verschillende bookmaker bonussen.

Beste bookmaker bonus

Ontdek op MyBookmakers.nl welke bookmaker bonus de beste is voor jou.

De soorten bookmaker bonus - overzicht

Het aantal bonussen die de bookmakers aanbieden is groot en divers. Er bestaan ook verschillende bonussen voor nieuwe en bestaande spelers. Daarom bespreken we ze allemaal heel kort in het bonus overzicht hieronder.

Stortingsbonus

Een stortingsbonus, ofwel deposit bonus, is een bonus die een speler ontvangt wanneer hij of zij geld stort op zijn of haar account. Dan wordt er een bonuspercentage toegevoegd aan de storting van de speler op zijn of haar account.

Deze bonus komt is heel populair als een welkomstbonus voor nieuwe spelers in de vorm van een eerste stortingsbonus. Voor bestaande spelers, is een stortingsbonus beschikbaar in de vorm van een reload bonus.

Een gedetailleerd overzicht van de stortingsbonus, kan je hier terugvinden.

Bookmakers met i DEAL 1

De stortingsbonus is de meest populaire welkomstbonus.

Free bet bonus

Free bets, ofwel gratis weddenschappen, zijn gratis bonussen aangeboden worden aan spelers in twee vormen.

De eerste soort free bet, komt in de vorm van een voucher waarmee je gratis weddenschappen kan plaatsen op sportevenementen. Deze vouchers hebben een vaste waarde van €5 of €10 per free bet.

De tweede soort free bet, komt in de vorm van gratis speelkrediet. Met dat speelkrediet kan de speler gratis wedden op sportevenementen en zelf de waarde van zijn inzet bepalen.

Een gedetailleerd overzicht van gratis wedden bonussen, kan je hier terugvinden.

🎁 No deposit bonus

Een no deposit bonus, ofwel bonus zonder storten, is de meest populaire soort sportwedden bonus.

Om deze bonus te krijgen van de bookmaker, hoef je als speler enkel jezelf te registreren. Geld storten op je account is niet nodig, je kan meteen aan de slag met het gratis speelkrediet van de bookmaker.

Net zoals de meeste bonussen, is een bonus zonder storten wel verbonden aan bepaalde bonusvoorwaarden om ze vrij te spelen.

Free bets en gratis speelkrediet zijn de meest voorkomende vormen van de no deposit bonus.

Een gedetailleerd overzicht van de no deposit bonus, kan je hier terugvinden.

Owlie bookmaker bonussen vinden nl

Odds boost bonus

De odds boost bonus, ofwel verhoogde quoteringen bonus, is een interessante bonus voor spelers.

Deze bonus geeft spelers de kans om in te zetten op bepaalde sportweddenschappen waarvan de quoteringen uitzonderlijk verhoogd zijn. Daardoor kan je als speler dus meer geld winnen, als je inzet op die specifieke wedstrijden.

Risk-free bets

Risk-free bets, ofwel risicoloze weddenschappen, zijn weddenschappen die je laat verzekeren door de bookmaker. Als je die verzekerde weddenschap dan zou verliezen, dan zal de bookmaker jouw inzet terugbetalen. De bookmaker stort dat bedrag vaak terug in de vorm van een free bet.

Cashback bonus

De cashback bonus is een populaire variant van de risk-free bet. De bonus is exact hetzelfde, namelijk als een verzekering op een weddenschap.

Het grote verschil met de standaard risk-free bet, is dat bij een cashback bonus, je de verloren inzet zal terugkrijgen als echt geld op je account.

Owlie cashout nl

Mobile bonus

De mobiele bonus komt minder vaak voor. Maar sommige bookmakers hebben een aanbieding voor hun spelers die voor de eerste keer een storting maken op hun account via hun mobiel apparaat.

Omdat de steeds meer spelers kiezen om live in te zetten op wedstrijden via hun mobiele telefoon, zal dit soort bonus waarschijnlijk vaker aangeboden worden in de toekomst. Klik hier voor een volledig overzicht van alle bookmakers in Nederland met hun eigen sportwedden app.

Vriendenbonus

De vriendenbonus, is een bonus die momenteel eerder zeldzaam is bij bookmakers. Als een vriend van jou zich aanmeldt bij een bookmaker, met jou als referentie, dan ontvang jij een bonusbedrag op jouw account.

Het exacte bonusbedrag hangt af van hoeveel jouw vriend stort en inzet bij de bookmaker.

Kopie von Ohne Titel 3

Online gokken is altijd leuker met een extra bonus van de bookmaker.

Wat is de beste bookmaker bonus?

Verschillende bookmakers, bieden verschillende bonussen aan. Om sommige bonussen te ontvangen moet je enkel jezelf registreren bij de bookmaker, om andere bonussen te ontvangen moet je een bedrag storten op je account.

Het aanbod is dus divers, maar alle bonussen zijn verbonden aan bonusvoorwaarden. Naast de voorwaarden, zijn er nog andere factoren die een invloed hebben op de aantrekkelijkheid van de bonus. Om te bepalen wat voor jou de beste bookmaker bonus is, moet je al deze factoren voor jezelf evalueren. Daarom overlopen we hieronder de meest belangrijke factoren.

Bookmaker bonus vergelijken - factoren
 • Bonusbedrag (hoeveel is de stortingsbonus?)
 • Bonuspercentage (met hoeveel procent zal het gestorte bedrag vermenigvuldigd worden?)
 • Rondspeelvoorwaarde (hoeveel keer moet het bonusbedrag en het gestorte bedrag ingezet worden?) Meer uitleg over de rondspeelvoorwaarde, kan je hier terugvinden.
 • Minimum quotering (Wat is de minimum quotering voor de sportweddenschappen zodat ze meetellen voor de rondspeelvoorwaarde?)
 • Maximum quotering (Wat is de maximum quotering voor sportweddenschappen zodat ze meetellen voor de rondspeelvoorwaarde? Meestal van toepassing bij Free bets).)
 • Bonus tijdslimiet? (Hoeveel tijd heb je om de bonusvoorwaarden te vervullen?)
 • Extra bonussen (bestaat de welkomstbonus uit één of meerdere bonussen? Bijvoorbeeld: free bets EN een stortingsbonus)
 • Bonussen voor bestaande spelers (zijn er bonussen voor bestaande spelers, zoals een reload bonus? Of is er enkel een welkomstbonus?)
 • Gebruiksvriendelijkheid (Hoe gebruiksvriendelijk is de site van de bookmaker? Hoe is de mobiele site of app? Hoe transparant zijn de voorwaarden van de bookmaker?)
 • Betaalmethodes (Welke betaalmethodes kan je gebruiken om de bonus te krijgen? Kan ik de bonus krijgen met iDEAL of Paypal?)
 • Beveiliging (Wat is de reputatie van de bookmaker? Beschikken ze over een goklicentie voor de Nederlandse markt? Hoe zijn de klantenbeoordelingen?)
Owlie beste bookmaker bonussen nl

Bookmaker bonus - samenvatting

 • Een bookmaker bonus is een promotionele actie van een bookmaker aan de spelers. Deze promoties dienen om nieuwe spelers aan te trekken of om bestaande spelers te belonen.
 • Sommige bookmakers bieden bonussen aan die enkel een registratie vereisen (no deposit bonus), andere bonussen vereisen een storting op het account (deposit bonus).
 • Promoties om nieuwe spelers aan te trekken, zijn welkomstbonussen. Er bestaan ook bonussen voor bestaande spelers zoals de reload bonus.
 • De meeste bonussen zijn onderworpen aan bonusvoorwaarden. Spelers moeten deze voorwaarden vervullen om de bonus vrij te spelen of om de bonus om te zetten in echt geld. Het is daarom belangrijk om als speler, alle bonusvoorwaarden te evalueren.