TOTO Recensie:

TOTO

Wed € 10
ontvang
€ 50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Deelname actie 24 jaar of ouder.

TOTO Review beoordeling

 • Veel leuke acties
 • Groot voetbalaanbod
 • Verantwoord spelen aandacht
 • Mooi, overzichtelijk sportsbook
 • Beperkte betaalmethodes
 • Geen live chat of WhatsApp
Bonusaanbieding
9/10
Wedaanbod
9/10
Mobiele ervaring
9/10
Betaalmogelijkheden
8/10
Gokervaring
10/10
Ondersteuning
9/10
Samenvatting
9/10

TOTO Sportweddenschappen

TOTO: jarenlange ervaring

Wed € 10
ontvang
€ 50

Op 1 oktober 2021 ging de markt voor online gokken in Nederland open. Vóór die tijd was TOTO de enige die legaal sportweddenschappen mocht aanbieden in Nederland. Ze hebben nu dus meer concurrentie gekregen maar kunnen terugvallen op tientallen jaren ervaring en kennis van de Nederlandse markt.

Sinds oktober 2022 biedt TOTO een nieuwe welkomstbonus. Als nieuwe speler ontvang je nu € 50 aan Free Bets, je hoeft hier zelf maar € 10 voor in te zetten.

Claim je € 50 aan Free Bets

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Deelname actie 24 jaar of ouder.


Bij TOTO Wedden op WK 2022 🏆

Julius

Julius

Het eerste winter WK ooit staat voor de deur! Het is ook gelijk het eerste WK voetbal dat Koning TOTO concurrentie krijgt van andere bookmakers. Je kunt dit WK bij meer dan 10 verschillende bookmakers wedden.

Om orde in de bookmaker chaos te brengen hebben wij alle legale Nederlandse bookmakers kritisch onder de loep genomen en beoordeeld op onderdelen als de welkomstbonus, het WK aanbod en de WK odds.

Een tipje van de sluier? TOTO is nog altijd een koning als het op wedden op het WK aankomt. Samen met Bet365 en Unibet is deze bookmaker de beste optie om je WK weddenschappen te plaatsen. Dat komt vooral door zijn betrouwbaarheid, grote aanbod en de aanwezigheid van een mobiele app.

Meer weten? Je leest de volledige TOTO WK review en veel meer over wedden op het WK 2022 op onze wedden op het WK pagina.

Wedden op WK bookmakers 1

TOTO WK 2022 WINNAAR

TOTO Review 👑

TOTO Review 5
1. De strijd begint 🏰.

Jarenlang zat Koning TOTO heerlijk in zijn koninklijke zetel en serveerde weddenschappen aan het volk. De troon was voor TOTO, niemand durfde zijn koningschap uit te dagen. Sterker, de wetten van het land waren zo opgesteld dat TOTO niet uitgedaagd kon worden. En toen werd alles anders.

Een omroeper verscheen aan het hof van de koning, rolde zijn perkament uit en kondigde een verandering van de wetten aan. Iedereen zou zich nu aan het hof kunnen melden om de koning uit te dagen. Vanaf heden moest hij strijden voor behoud van zijn troon. Al snel verschenen de eerste uitdagers ten tonele, de strijd om de troon was begonnen.

Behoud Koning TOTO zijn troon of wordt hij er vanaf gestoten?

TOTO Bonus en acties 🤑

TOTO Bonus 4
2. De schatten van de koning💰

Het voor de paleispoorten verzamelde volk eiste van Koning TOTO een deel van de schatkamer. Ze waren mondig geworden nu de uitdagers van de koning hun bergen met goud beloofden. Ze vroegen om bonussen om hun koning te blijven volgen.

Koning TOTO was het niet gewend zijn rijkdommen af te moeten staan. In een poging de rust te bewaren maande hij het volk met armgebaren tot kalmte en beloofde hun mooie bonussen.

Komt hij zijn belofte ook na?

TOTO WELKOMSTBONUS

Koning TOTO deed lang niet heel veel moeite om je te lokken met een fraai welkomstaanbod. Maar nu zijn uitdagers zich roeren komt TOTO ook in beweging.

Eind 2022 is er een nieuwe TOTO welkomstbonus gelanceerd. Als nieuwe speler ontvang je nu bij TOTO voor € 50 aan Free Bets, terwijl je zelf maar € 10 hoeft te storten. Hiermee behoort de nieuwe bonus van deze bookmaker tot één van de beste van Nederland.

De welkomstbonus van TOTO lijkt veel op die van concurrent Unibet met als grote verschil dat je bij Unibet € 10 minder aan Free Bets krijgt dan bij de oudste bookmaker van het land. Als je bij Unibet € 10 stort, ontvang je € 40 aan Free Bets retour.

Hieronder leer je hoe je TOTO welkomstbonus claimt. Bonus geclaimd? Lees dan ook onze stap-voor-stap artikel over het inzetten van de TOTO bonus.

TOTO WELKOMSTBONUS CLAIMEN

Wed € 10
ontvang
€ 50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Deelname actie 24 jaar of ouder.

 1. Registreer je bij TOTO via TOTO.nl of de TOTO app.

 2. Stort geld op je account (minimaal €10).

 3. Plaats een eerste weddenschap voor minimaal € 10 en met een minimale quotering van 1.50.

 4. Je ontvangt na afloop van de weddenschap je 5 Free Bets ter waarde van € 10 per stuk.

ANDERE TOTO BONUSSEN

Naast de registratie bonus biedt TOTO met regelmaat ook andere bonussen aan via zijn acties. Deze bonussen kunnen bijvoorbeeld verbonden zijn aan een bepaald evenement of competitie. Zo heeft TOTO met name voor de Eredivisie vrij vaak wisselende bonussen. Een voorbeeld hiervan is een Eredivisie bonus waarbij je na het plaatsen van een aantal voorspellingen met een minimale quotering van 1,50 een gratis weddenschap ontvangt ter waarde van je inzet. Dit gaat tot een maximum van € 25.

TOTO ACTIES EN PROMOTIES

Dat TOTO sterk verbonden is met het voetbal wil natuurlijk niet zeggen dat hij liefhebbers van andere sporten links laat liggen. Bijna alle populaire en ook een aantal minder bekende sporten kan je hier vinden. Opvallend is wel dat het aanbod in vergelijking met dat van zijn uitdagers wat kleiner is. Zo is het bij TOTO bijvoorbeeld niet mogelijk om in te zetten op het veldrijden of wedstrijden in het nationale en internationale honkbal.

OVERZICHT TOTO ACTIES

🕵️‍♀️ TOTO Gratis weddenschappen

TOTO weet heel goed dat mensen graag afkomen op gratis weddenschappen. Deze worden dan ook met regelmaat aangeboden. De gratis weddenschap stelt je in staat om, je raad het al, mee te spelen zonder dat je echt geld hoeft in te zetten. Je winstbedrag min de waarde van je gratis weddenschap is je opbrengst.

Als je ingelogd bent kan je de gratis weddenschappen terugvinden in je spelformulier in de balk direct onder het veld waar je je inleg invult.

Gratis weddenschappen werken in de meeste gevallen niet samen met andere promoties.

💰 TOTO Cashout

Cashout betekent dat TOTO je de kans geeft om een weddenschap vroegtijdig uit te laten betalen. Dit is vooral aantrekkelijk als je bijvoorbeeld al een aantal wedstrijden goed hebt voorspeld en TOTO je om die reden een mooi aanbod doet voor tussentijdse uitbetaling.

> TOTO Cashout voorbeeld
Je hebt ingezet op drie Eredivisiewedstrijden en gokt op winst van AZ, Feyenoord en RKC. AZ en Feyenoord spelen als eerste om 14:30. Ze sluiten deze beide winnend af. RKC speelt pas om 20:00 en TOTO geeft je nu de kans om alvast je opbrengsten uit te laten keren. De uitslag van de wedstrijd van RKC doet er dan niet meer toe. Dit komt wel tegen een prijs. Je winst zal lager zijn dan wanneer je had gewacht en ook de derde wedstrijd goed blijkt te hebben. Die wedstrijd had er natuurlijk voor kunnen zorgen dat je alles zou verliezen. Het is aan jou om de juiste afweging te maken.

🏗 TOTO Betbuilder

TOTO laat je met de betbuilder meerdere wedopties binnen één voetbalwedstrijd combineren. Zo kan je de uitdaging voor jezelf nog wat spannender maken.

> Hoe werkt de TOTO Betbuilder?

Om de mogelijkheden van de betbuilder te vinden ga je eerst naar het sportsbook. Hier selecteer je een wedstrijd en schakelt op het wedstrijd overzichtsscherm eenvoudig van de tab met ‘Wedopties’ naar ‘Betbuilder’.

Om gebruik te maken van de betbuilder selecteer je tenminste twee voorspellingen. Hierbij kan je bijvoorbeeld kiezen voor een voorspelling van het resultaat en de doelpuntenmakers. Op zoek naar nog meer uitdaging, zet dan bijvoorbeeld in op de dubbele kans, beide teams scoren en het aantal goals over of under. Wil je de uitdaging nóg groter maken dan geef je jezelf een handicap voor de wedstrijd.

Met de betbuilder maak je het jezelf wat lastiger maar de mogelijke opbrengsten zijn groter.

🔢 Combi boost

De combi boost is zeker geen kinderachtige actie van TOTO. Met deze actie kan je verhoogde quoteringen verwachten die je tot twintig procent meer opbrengsten kunnen opleveren.

Bijna elke dag biedt TOTO nieuwe combi boosts. Normaal gesproken krijgt een combinatie van drie á vier wedstrijden een boost in de quoteringen.

🚀 TOTO Boost of the day

TOTO belooft dagelijks één of meerdere wedstrijden te selecteren voor een verhoogde quotering. Dit zal wellicht alleen voor Eredivisie wedstrijden gelden want op de dagen dat wij een kijkje namen bleef de boost of the day sectie leeg.

😋 Lekker man special

TOTO geeft je met deze special tijdelijk verhoogde quoteringen op een wedstrijd. 'Lekker man', zou René van der Gijp zeggen. Twee uur voor een grote wedstrijd wordt deze actie door TOTO beschikbaar gemaakt

De lekker man specials worden niet van tevoren aangekondigd door TOTO. Je zult de specials pagina dus goed in de gaten moeten houden om hiervan op de hoogte te blijven.

🔥 Multi Match specials

Inzetten op je helden, dat maakt TOTO mogelijk met de multi match specials. Als je ervan overtuigd bent dat één specifieke speler in een wedstrijd gaat opvallen dan is dit de actie voor jou. Hou via de acties pagina de meest recente multi match specials in de gaten. Er zijn ook dagen waarop deze actie niet beschikbaar is.

Conclusie - TOTO bonussen en acties

Koning TOTO geeft zich niet zomaar gewonnen. Hij gaat de strijd aan met zijn uitdagers en biedt een mooie welkomstbonus.

Daar komt nog bij dat TOTO ook goed zorgt voor wie hem het vertrouwen heeft gegeven. Met de vele acties, zeker die voor de vaderlandse competities, kunnen spelers rekenen op mooie extra opbrengsten. Deze blijven bij de nieuwkomers in het koninkrijk soms nog wat achter.

TOTO REGISTREREN EN VEILIGHEID 🔏

TOTO Registreren en veiligheid
3. Grensgebieden 🗝

Het hoofd van de koninklijke wacht had de koning alert gemaakt op de gevaarlijke gebieden in het rijk. Plekken waar mensen eenvoudig zichzelf zouden kunnen verliezen. Het stelde Koning TOTO voor een moeilijke kwestie. Hij wilde het zo eenvoudig mogelijk maken voor de mensen om zijn land binnen te komen. Alleen hij wilde hen ook beschermen voor de gevaren in het land. Dus gaf hij de hoofdwachter opdracht de gevaarlijke gebieden nog eens goed te onderzoeken.

Waar legt Koning TOTO zijn grenzen?

BIJ TOTO REGISTREREN

Om aan alle voorwaarden voor de vergunning van de Kansspelautoriteit te kunnen voldoen heeft elke bookmaker behoorlijk wat informatie van je nodig. Ook TOTO vraagt om de nodige informatie. Hij probeert het je zo eenvoudig mogelijk te maken waarbij je de keuze hebt uit twee registratiemethodes: registreren via iDIN of handmatig registreren.

Heb je wat hulp nodig bij het registreren? Lees dan ook ons stap-voor-stap artikel over het aanmaken van een TOTO account.

REGISTREREN MET IDIN

Als je het jezelf zo eenvoudig mogelijk wilt maken, kies je voor registreren met iDIN. iDIN is een online identificatiemiddel gebaseerd op iDEAL en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDIN net zo veilig is als internetbankieren.

Hoe je registreert via iDIN
 1. Selecteer je bank.
 2. Scan QR code of log in bij je bank.
 3. Geef je bank eenmalig akkoord voor het versturen van je persoonlijke gegevens.
 4. Maak na bevestiging van je bank een account aan bij TOTO.

HANDMATIG REGISTREREN

Je kunt je ook handmatig registreren bij TOTO. Dit kost je wel meer tijd omdat je veel informatie zelf moet verstrekken. Het activeren van je account kan bij handmatige registratie ook wat langer duren.

Hoe je handmatig registreert

In een aantal stappen geef je al je naam, adres, woon, bank en paspoortgegevens op. Hierbij wordt ook direct gemeld dat wordt gecontroleerd of je ingeschreven staat bij het landelijke Centrale Uitsluiting Register Kansspelen (Cruks). Als je hier staat ingeschreven dan kan je tijdelijk niet meespelen bij TOTO of andere Nederlandse aanbieders van kansspelen.

Na een behoorlijk aantal stappen kan je uiteindelijk je registratie compleet maken. Voor het afronden van het registratieproces ontvang je een bevestigingsmail via het door jou opgegeven email adres. Let hierbij op dat de bevestigingslink via mobiele mail in sommige gevallen niet zichtbaar is, open de mail in dit geval via desktop.

De eerstvolgende keer dat je inlogt na bevestiging van je account wordt je gevraagd om je ID bewijs te uploaden. Zodra je dit gedaan hebt en je limieten hebt bepaald kan je beginnen met spelen.

TOTO LIMIETEN

Bij de registratie krijg je de kans om vier verschillende limieten in te stellen. Na registratie kan je de limieten op elk moment aanpassen.

Limieten

Stortingslimiet

Bepaal hoeveel je maximaal per dag, week of maand kan storten. Je kunt kiezen voor een bedrag tussen de € 5 en € 99.999.

Walletlimiet

Bepaal hoeveel geld je maximaal in je account kan laten staan. Als je weddenschappen wint en je winst daardoor boven dit bedrag uitkomt wordt de winst automatisch overgemaakt naar je bankrekening. Je kunt kiezen voor een bedrag tussen de € 5 en € 99.999.

Tijdslimiet

Bepaal hoeveel tijd je per dag maximaal ingelogd kunt zijn op TOTO Sport en Casino. Als je over deze tijd heen gaat mag je niet meer storten of spelen voor geld.

Verlieslimiet

Bepaal welk bedrag je bereid bent te verliezen in een dag, week of maand. Het gaat hierbij om het geld dat je hebt gestort, niet om je winstbedrag.

WAT MAAKT TOTO BETROUWBAAR EN VEILIG?

TOTO neemt verantwoord wedden heel serieus. In de persoon van oud-voetballer, cultfiguur en uber-positivo Nathan Rutjes hebben ze hiervoor zelfs een heuse ambassadeur. In een serie van video’s geeft Nathan zijn ‘lessen’ over hoe je verantwoord kunt spelen.

Op technisch vlak beschikt TOTO, zoals je mag verwachten, over een SSL-verbinding. Daarmee ben je ervan verzekerd dat vertrouwelijke informatie in een veilige omgeving blijft. Geen overbodige luxe met het uploaden van bijvoorbeeld je bank en ID gegevens.

CONCLUSIE - AANMELDEN EN BESCHERMING

Koning TOTO maakt het nieuwkomers zo eenvoudig mogelijk om toegang te krijgen tot zijn spellen. Uiteraard moet hij voldoen aan de strenge eisen die hem gesteld worden waar het gaat om het bevestigen van de identiteit van toetreders. Hierin verschilt TOTO niet van haar uitdagers. Toch zijn er verschillen die gunstig uitpakken voor TOTO. Bij sommige van zijn uitdagers is handmatige registratie bijvoorbeeld niet mogelijk, is de lay-out minder intuïtief of is het proces wat omslachtig. TOTO maakt toetreding zo eenvoudig als mogelijk.

Koning TOTO erkent bovendien de gevaren die in zijn land altijd op de loer liggen en neemt zijn verantwoordelijkheid. Er wordt uitgebreid gewaarschuwd voor de gevaarlijkste valkuilen en hij doet moeite om er voor te zorgen dat spelers hier niet in stappen. Waar sommige van zijn uitdagers het houden bij het strikt noodzakelijke, zet TOTO een stapje extra en heeft het zelfs een ambassadeur aangesteld voor deze belangrijke functie. Bonuspunten voor de koning.

TOTO WEDDEN AANBOD ⚽️ 🎾 🏀

TOTO Wedden aanbod
4. De spellen van de koning🏅

Koning TOTO wilde van zijn hofmeester weten waarom men altijd graag naar zijn land was gekomen. Tevreden hoorde hij aan dat het was omdat hij de beste spellen had en leunde achterover in zijn zetel. Lang duurde dit niet want al snel kwam het bericht dat zijn uitdagers hun aanbod flink aan het uitbreiden waren. De koning plukte aan zijn baard.

Was zijn aanbod aan het volk wel ruim genoeg?

TOTO VOETBAL - ORANJE BOVEN 🔶

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Als je van wedden op voetbal houdt dan zit je bij TOTO goed. Het aanbod aan voetbalwedstrijden is heel ruim met competities uit bijna vijftig landen. Een zeldzame kenner van de Bahreinse competitie? Zelfs dan kan je bij TOTO terecht.

Met name het aanbod van voetbalweddenschappen gericht op het Nederlands voetbal maakt TOTO interessant. Dit wordt gelijk duidelijk bij het openen van het TOTO sportsbook waar twee categorieën een prominente plek krijgen:

 1. Hollands Glorie: hier zijn alle wedstrijden in de Eredivisie, Eerste Divisie en TOTO KNVB Beker te vinden.
 2. Hollandse Helden: hier vind je een overzicht van de Nederlandse teams of sporters die binnenkort in actie komen en waar je op kunt wedden.

Bij TOTO Specials vind je de dagelijkse boosts en beschikbare combi boosts die de quoteringen wat interessanter maken. Hou deze dus in de gaten.

Ook voor de meest prominente Europese en Internationale competities kan je bij TOTO terecht. Zo zet je eenvoudig je geld in op Champions League winst van Guardiola en zijn mannen of de eerste wereldtitel van Oranje.

Als je wilt wedden op voetbalwedstrijden is je keuze bovendien niet beperkt tot winst, verlies of gelijkspel. TOTO biedt veel wedopties zoals draw no bet, over/under of even/oneven. Je kunt deze als enkelvoudige weddenschap plaatsen of combineren in een bet builder.

Inzetten op Max, Michael en Annemiek

Bij TOTO kan je momenteel inzetten op in ieder geval de volgende sporten:

 • American Football 🏈

 • Aussie Rules 🏉

 • Boksen 🥊

 • Cricket 🏏

 • Darten 🎯

 • Formule 1 🏎

 • Golf ⛳️

 • Handbal 🤾‍♀️

 • IJshockey 🥅

 • Mixed Martial Arts 🥋

 • Rugby League 🏉

 • Rugby Union 🏉

 • Snooker 🎱

 • TOTO Specials ⭐️

 • Tennis 🎾

 • Voetbal

 • Volleybal 🏐

 • Wielrennen 🚴

Voor de meeste sporten zijn in ieder geval de belangrijkste wedstrijden en grote toernooien beschikbaar.

TOTO VOORSPELLINGEN VOOR VELE SPORTEN 🔮

Dat TOTO sterk verbonden is met het voetbal wil natuurlijk niet zeggen dat ze liefhebbers van andere sporten links laten liggen. Bijna alle populaire en ook een aantal minder bekende sporten kan je hier vinden. Opvallend is wel dat het aanbod in vergelijking met de uitdagers wat kleiner is. Zo is het bij TOTO bijvoorbeeld niet mogelijk om in te zetten op veldrijden of wedstrijden in het nationale en internationale honkbal.

Conclusie - TOTO Sportaanbod

Koning TOTO weet wat het volk wil. Voetbal. En veel daarvan. Dat de nadruk op voetbal ligt mag geen verrassing heten en is een verstandige keuze voor het voetbalgekke land. TOTO voldoet hiermee aan de verwachtingen en biedt een breder aanbod dan zijn uitdagers.

Wil TOTO er zeker van zijn dat er voor iedereen plek is aan zijn hof dan zou het kunnen lonen om ook sporten als honkbal en veldrijden aan zijn spelaanbod toe te voegen. Verder is er op dit gebied geen enkele reden voor Koning TOTO om te vrezen voor zijn troon.

TOTO WEDOPTIES 🏆

TOTO Wedopties 1
5. Een nieuwe tijd💥

Met al zijn ervaring wist de koning dat het volk meer wilde dan alleen inzetten op de uitslagen van zijn spelen. Ze waren in de loop der jaren steeds veeleisender geworden. Tegenwoordig wilden ze niet alleen de uitkomsten voorspellen maar ook op andere onderdelen van de spelen kunnen inzetten.

Bood hij ze genoeg of kunnen zijn uitdagers hem op dit gebied voorbij streven?

TOTO LIVE WEDDEN EINDELIJK BESCHIKBAAR

TOTO zal niet blij zijn geweest het alleenrecht op sportwedden in het land te verliezen. Toch biedt het hem ook nieuwe kansen. Een van de voornaamste is het LIVE wedden. Met de nieuwe wet ‘Kansspelen op Afstand’ is het nu ook voor TOTO mogelijk om live wedden aan te bieden.

LIVE wedden heeft een prominente plek op het platform. Met één druk op de knop krijg je gelijk een duidelijk overzicht van alle wedstrijden die op dat moment bezig zijn. Je kunt hierbij kiezen uit veel verschillende sporten en wedstrijden uit grote competities zoals de Engelse Premier League maar ook minder bekende competities zoals bijvoorbeeld de Chinese League One.

TOTO LIVE WEDDEN OPTIES

💸 Cash out met TOTO live wedden

Ook bij LIVE wedden kun je gebruik maken van een cash out. Deze wordt beschikbaar zodra je een bet geplaatst hebt.

Cash out betekent dat TOTO je de kans geeft om een weddenschap vroegtijdig uit te laten betalen. Dit is vooral aantrekkelijk als je op een bepaald moment van de wedstrijd op winst staat en niet het risico wilt lopen met lege handen achter te blijven.

Het is natuurlijk wel zo dat je winst bij vroegtijdige cash out wat lager is dan wanneer je tot het einde van de wedstrijd wacht.

✅ Live scoreborden en statistieken

Tijdens de live wedstrijden kun je via scoreborden de actuele standen zien. Voor sommige wedstrijden zijn er ook uitgebreide statistieken die je kunnen helpen bij het plaatsen van je weddenschappen.

 • Hoe je een wedstrijd met livestream herkent

De aanwezigheid van een play-icoon bij een wedstrijd geeft aan dat de wedstrijd via livestream te bekijken is. Je kunt ook naar de streaming tab gaan in LIVE wedden om direct een overzicht te krijgen van alle wedstrijden die via livestream te bekijken zijn.

▶️ TOTO Live streaming

In sommige gevallen kan je de wedstrijden waarop je live inzet ook echt live bekijken via streaming. Dit geldt niet voor alle wedstrijden. Het kan voorkomen dat je net die gigantische 'kraker' uit de Chinese league one moet missen. Let dus goed op voordat je een weddenschap plaatst of je deze ook live kunt volgen. Zeker als je gebruik maakt van de live cash out functie kan dit van belang zijn.

GANGBARE EN BIJZONDERE WEDOPTIES

TOTO biedt je veel verschillende wedopties. Natuurlijk is er de meest gangbare 1x2 weddenschap waarbij je voorspelt of het thuisspelend team wint (1), of het een gelijkspel wordt (X) of dat het uitspelend team wint (2). Maar er zijn ook heel veel andere wedopties bij TOTO.

OVERZICHT WEDOPTIES

Handicap

De handicap weddenschap is een mooie wedoptie als je redelijk overtuigd bent van de uitkomst van een wedstrijd. Met deze optie ken je een team één of meerdere doelpunten ‘achterstand’ toe.

🔴 🔵 Voorbeeld - The Reds slaan toe tegen the Toffees

Liverpool speelt tegen Everton in de Premier League. Gezien de goede vorm van The Reds, ben jij er zeker van dat Liverpool met minimaal twee doelpunten verschil van zijn stadsgenoot gaat winnen. Je zet dus in op winst van Liverpool met een -1 handicap. Liverpool wint uiteindelijk met 2-0. Ook met aftrek van de handicap is Liverpool nog steeds de winnaar met 1-0. Je bet is dus succesvol en jou opbrengsten hoger dan normaal.


Under/over

Met under/over voorspel je of het aantal (doel)punten, sets, rondes etc. minder of meer dan het vooraf aangegeven aantal zal zijn.

🎾 Voorbeeld - Botic sensatie

Je voorspelt dat Botic van de Zandschulp in drie sets van Novak Djokovic wint. Botic zorgt voor een sensatie maar heeft hier wel vier sets voor nodig, helaas verlies jij je inzet.

Draw no bet

Met de Draw No Bet weddenschap kan je alleen winst voor team 1 of team 2 voorspellen. Er is geen mogelijkheid om op een gelijkspel te wedden. Wordt de wedstrijd toch gelijk dan krijg jij je inleg terug. Hiermee worden je winkansen natuurlijk hoger alleen in ruil daarvoor zullen je quoteringen ook wat lager zijn.

⚽️ Voorbeeld - Laatste minuut ontknoping

Chelsea speelt thuis tegen Manchester City. Je hebt geen idee hoe dit gaat eindigen. Om de kans te verkleinen dat je geld verliest besluit je daarom een draw no bet weddenschap te plaatsen. Op basis van recente statistieken zet je in op Chelsea en kruist dus een 1 aan. Uiteindelijk wordt het door een doelpunt van City in de allerlaatste minuut toch nog een gelijkspel. Je baalt even dat je de winst niet hebt gepakt maar bedenkt dan opgelucht dat je door het gelijke spel in ieder geval geen geld hebt verloren.

Even/oneven

Met de even/oneven weddenschap voorspel je of het aantal (doel)punten, sets, rondes etc. in een wedstrijd even (ev) of oneven (on) zal zijn.

🇪🇸 -🇷🇺. Voorbeeld - Thriller op gravel

Rafael Nadal speelt op Roland Garros tegen Daniil Medvedev. Je verwacht een gelijkopgaande strijd waarin de beslissing pas op het allerlaatst zal vallen. De wedstrijd zal dus 5 sets gaan duren verwacht je. In het sportsbook van TOTO kruis je dus bij Nadal-Medvedev ON van oneven aan. Je had gelijk pas in de vijfde set trekt Nadal met 10-8 de winst naar zich toe. Een enerverende tennispot en jij bent flink wat euro's rijker.

Correct score

Je voorspelt de exacte uitslag van een wedstrijd. Het gaat hierbij om de uitslag na de officiële speeltijd.

🏑 Voorbeeld - Rivalen op kunstgras

Je voorspelt dat de Nederlandse hockeymannen met 5-2 winnen van de rivalen uit Duitsland. In een aanvankelijk gelijk opgaande strijd lijkt het er lang op dat je gedag kan zeggen tegen je inzet. Totdat Thierry Brinkman het op zijn heupen krijgt en er in de laatste tien minuten nog drie in het net legt. Nederland wint met 5-2 en jij juicht extra hard mee.

Goal No Goal

Met Goal/No goal voorspel je of beide teams scoren in de wedstrijd. Wanneer je denkt dat één van beide teams niet scoort of dat ze beide niet scoren, dan kies je voor no goal.

⚫️ ⚪️ Voorbeeld - Mist de Oude Dame doel?

Juventus speelt de kraker tegen Internazionale. Je verwacht een extreem defensieve opstelling van beide teams en daarmee weinig doelpunten. Als er al iemand scoort dan zal het Juventus zijn denk je en twijfelt of je ‘Goal’ zal inzetten op de 'Oude Dame'. Uiteindelijk kies je toch voor een bloedeloze 0-0 en vult dus ‘No Goal’ in bij beide ploegen. Na een spannende wedstrijd scoren beide ploegen in de slotfase van de wedstrijd één keer. Helaas je bent je inzet kwijt.


TOTO Treble

Met de TOTO treble kan je drie wedstrijden combineren in één weddenschap. Op deze manier kan je weddenschappen samenstellen met voorspellingen uit verschillende wedstrijden. Het leuke, maar tegelijkertijd natuurlijk ook gevaarlijke, is dat hoe meer wedstrijden je combineert des te hoger je mogelijke win-bedrag wordt.

Voorbeeld:

Je zet in op drie wedstrijden in de Eredivisie:

 • Je verwacht dat Vitesse thuis gelijkspeelt tegen AZ

 • Feyenoord zal Heerenveen in Friesland verslaan

 • Heracles zal in eigen huis winnen van SC Cambuur

Voor een gelijkspel tussen Vitesse en AZ heeft TOTO een quotering van 3,20 bepaald. Winst van Feyenoord uit bij Heerenveen levert je 1,50 op per ingezette euro en voor winst van tegen SC Cambuur staat een quotering van 2,08.

Aan het einde van de speelronde blijkt dat je alle resultaten goed hebt! Je wint nu in totaal 3,20 x 1,50 x 2,08 = € 9,99 per ingezette euro. Bravo! 💪

Dubbele kans

De dubbele kans weddenschap laat je een combinatie van een normale 1x2 weddenschap spelen. Je kunt inzetten op winst/gelijkspel voor het thuisspelende team of uitspelende team of inzetten op winst van het thuisspelende team EN het uitspelende team. De kans dat je wint wordt dus groter. Je opbrengsten zullen alleen ook lager zijn.

Voorbeeld:

RKC speelt tegen NEC in de Eredivisie. Je hebt het idee dat de Waalwijkers in ieder geval niet gaan verliezen. Alleen je bent er niet van overtuigd dat ze de wedstrijd ook daadwerkelijk winnend zullen afsluiten. Je zet dus in op winst/gelijkspel voor RKC. Je hebt je kans op een winnende weddenschap nu vergroot.

Halftime fulltime

Deze weddenschap werkt hetzelfde als de 1x2 weddenschap. Alleen nu voorspel je niet alleen het eindresultaat maar ook het resultaat in de rust.

Voorbeeld:

Barcelona en Real Madrid spelen de ‘El Clasico’. Je denkt dat het in de rust nog gelijk zal staan en vult dus een X in bij het halftime resultaat. Uiteindelijk zal Barcelona als thuisspelende ploeg aan het langste eind trekken verwacht je en dus vul je een 1 bij het fulltime resultaat.

Aantal doelpunten

Deze weddenschap behoeft waarschijnlijk geen uitgebreide uitleg. Je voorspelt met de aantal doelpunten weddenschap het aantal doelpunten dat in een wedstrijd door één of beide teams wordt gemaakt.

Beide teams scoren

Beide team scoren (ook wel BTS of BTTS genoemd) kan je voorspellen of beide ploegen in een wedstrijd scoren of juist niet.

Voorbeeld:

Je voorspelt dat Feyenoord en Ajax beide een doelpunt gaan maken in de Klassieker.

Winnaar eerste of tweede helft

De winnaar eerste of tweede helft wedoptie is hetzelfde als de gebruikelijk 1x2 bet met als enig verschil dat je hier inzet op alleen het resultaat van de eerste of tweede helft.

Scoort uit/thuis in beide helften

Wanneer je denkt dat een team in beide helften van een wedstrijd scoort, dan kan je de scoort uit/thuis in beide helften wedoptie gebruiken.

Voorbeeld:

Glasgow Rangers speelt in de Old Firm thuis tegen Celtic. Jij denkt dat de blauwhemden Celtic gaat verpulveren en zeker elke helft een goal gaat maken. Dus zet je in op een goal van de Rangers in beide helften.

Eerste doelpunt of Laatste doelpunt

Je raadt het waarschijnlijk al.. Met de eerste of laatste doelpunt weddenschap voorspel je welk team het eerste of laatste doelpunt maakt. Denk je dat het thuisspelende team het eerste of laatste doelpunt maakt dan kruis je de 1 aan en bij een verwacht eerste of laatste doelpunt van het uitspelende team een 2. Als je denkt dat er helemaal niet gescoord gaat worden dan kies je voor de X.

TOTO QUOTERINGEN

TOTO zal je niet verrassen met zijn quoteringen (odds). Een kleine steekproef onder de verschillende sporten laat zien dat deze soms iets hoger en soms iets lager zit dan die van zijn uitdagers. Alleen de verschillen zijn zo klein dat je de quoteringen gerust ‘gemiddeld’ kunt noemen.

Dat wil niet zeggen dat TOTO nooit stunt met zijn quoteringen. Het is goed om zeker de speciale odds boosts goed in de gaten te houden. Want met TOTO’s acties, vaak gericht op het Nederlands voetbal, kunnen zijn quoteringen soms toch die van zijn uitdagers ontstijgen.

TOTO TIP EVENEMENT

Met het TOTO tip evenement voorspel je niet de uitkomst van één wedstrijd maar die van overkoepelende sportevenementen in zijn geheel. Pakt van Gerwen het WK Darts? Wordt Ajax kampioen in de Eredivisie of toch Feyenoord? Racet Max naar een volgende wereldtitel of gaat Louis er mee aan de haal? Met het tip evenement laat je jouw licht erover schijnen.

TOTO EXTRA

Met TOTO Extra geeft TOTO een toevoeging aan zijn aanbod. Verwacht hier geen extra aanbod aan weddenschappen of wedopties. TOTO Extra is er op gericht om de spelers van alle informatie te voorzien die ze nodig hebben voor het plaatsen van een weddenschap.

Deze sectie is met haar online magazine achtige opmaak duidelijk anders dan de rest van de website. Je vindt hier in verschillende artikelen informatie die je helpt bij het plaatsen van voorspellingen voor voetbal, formule 1, darts, tennis en wielrennen. TOTO Extra levert zo nuttige aanvullende informatie op voor het plaatsen van een weddenschap.

Daarbij moet wel gezegd worden dat dit extra gedeelte niet enorm veel aandacht krijgt. Zeker bij de wat minder grote sporten is de upload frequentie behoorlijk inconsequent en zit er soms maanden tussen de artikelen. Voor voetbal is er daarentegen bijna dagelijks een artikel.

CONCLUSIE - TOTO WEDOPTIES EN QUOTERINGEN

Je zou misschien denken dat Koning TOTO wat meer gaat stunten nu zijn troon onder vuur ligt. Niets is minder waar, wederom vertrouwt hij erop dat het volk ook voor de koning kiest zonder stunt quoteringen. Het is dan ook niet zo dat de mensen bij zijn uitdagers veel beter uit zijn. Zijn koningszetel blijft op dit gebied veilig.

Ook op wedopties zal Koning TOTO het niet afleggen tegen zijn uitdagers. Alles wat je als speler mag verwachten en nodig hebt is bij TOTO aanwezig.

Met TOTO Extra laat de koning zien niet te beroerd te zijn om het volk te ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen. Dat valt te prijzen alleen het aanbod is wel wat karig en inmiddels verouderd. Dat staat toch wat slordig en biedt kansen voor zijn uitdagers, al zijn deze vooralsnog niet in dit gat gesprongen.

TOTO STORTEN EN UITBETALEN 💸

TOTO Storten en uitbetalen
6. Spek de kas 💎

Om zijn uitdagers te verslaan moest Koning TOTO het voor de mensen zo eenvoudig mogelijk maken om mee te kunnen doen aan zijn spelen. Hij wist, hoe hoger de drempels die hij voor ze zou opwerpen, hoe groter de kans dat ze zouden afhaken. Dus riep hij zijn penningmeester bij zich om hem verslag uit te brengen van de manieren waarop het volk mee kon doen aan zijn spelen.

Was zijn rijk toegankelijk genoeg?

GELD BIJ TOTO STORTEN

TOTO geeft je de kans een account aan te maken zonder dat je gelijk geld hoeft te storten. Zo kan je dus eerst rustig kijken hoe het platform in elkaar zit en of het je bevalt. Besluit je bij TOTO te gaan spelen dan gaat het storten van geld eenvoudig en intuïtief.

Het geld in je online portemonnee kan je gebruiken voor TOTO, maar ook voor een van de zes andere merken van de Nederlandse Loterij - de Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Krasloten of Lucky Day.

Hoe je bij TOTO geld stort
 1. Log in op je TOTO account.
 2. Klik in je account op 'saldo'.
 3. Klik op 'opwaarderen'.
 4. Vul het bedrag in waarmee je wilt opwaarderen.
 5. Klik op opwaarderen en je walletsaldo wordt aangevuld.

TOTO IDEAL BETALINGEN

Op dit moment kan je alleen met iDeal je saldo opwaarderen. Het opwaarderen is heel eenvoudig. Nadat je het opwaardeerbedrag hebt ingevuld selecteer je jouw bank en klikt op de betaalknop. Je wordt direct doorverwezen naar je bank waar je met QR code, of door bij je bank in te loggen kunt betalen. Met een paar klikken is je tegoed opgewaardeerd.

TOTO CREDITCARD BETALINGEN

Eigenlijk zou je van een grote speler als TOTO verwachten dat er ruime betaalmogelijkheden zijn. Helaas is dat niet het geval. Met creditcard en een digitale portemonnee zoals Skrill en NETELLER kan je bij TOTO niet terecht voor stortingen. Voorlopig kan alleen met iDeal geld gestort worden.

HOE JE BIJ TOTO GELD OPNEEMT
 1. Log in op je TOTO account.
 2. Klik in je account op 'saldo'.
 3. Klik op 'uitbetalen'.
 4. Vul het bedrag in dat je wilt laten uitbetalen.
 5. Klik op uitbetalen en het bedrag wordt naar je rekening overgemaakt.

Geld bij TOTO opnemen

Het uitbetalen kan je eenvoudig in je account regelen. Je ontvang het bedrag dan uiterlijk binnen vijf werkdagen op je rekeningnummer. Vaak ontvang je het eerder dan 5 dagen. Er geldt een minimum opname bedrag van € 5.

TOTO KANSSPELBELASTING

Met de invoering van de nieuwe wet op 1 oktober 2021 zijn de regels rondom de kansspelbelasting veranderd. Dit betekent dat je als TOTO speler geen belasting meer hoeft te betalen over gewonnen bedragen, ook niet als deze boven de € 449 komen. Alleen als je bij legale bookmakers in Nederland speelt hoef je geen kansspelbelasting te betalen. De legale bookmakers zijn de bookmakers die van de Nederlandse Kansspelautoriteit een vergunning hebben ontvangen.

Meer informatie over de kansspelbelasting lees je in ons artikel over de meest gestelde kansspelbelasting vragen.

CONCLUSIE - TOTO BETAALMETHODES

De troon van Koning TOTO wankelt. Het opnemen en uitbetalen van geld is eenvoudig, toch mag het volk meer verwachten. Zijn uitdagers hebben dit wel begrepen. Die weten dat de mensen meerdere mogelijkheden wil hebben om geld op te nemen. Ook TOTO’s belofte van uitbetalingen binnen vijf dagen zal weinig indruk maken. De uitdagers schermen immers met verwerkingen binnen 24 uur. Koning TOTO zal hierin snel stappen moeten zetten wil hij zijn kroon niet verliezen.

TOTO SPORTSBOOK, SITE EN APP DESIGN 🖥 📱

TOTO Sportsbook site en app
7. Oud of goud? ⚜️

Koning TOTO opent zijn paleispoorten en nodigt het volk uit binnen te treden. Eenmaal binnen lonkt het goud belooft hij. Is deze uitnodiging voldoende? Of trekt het volk de deuren van het paleis dicht nog voordat ze ook maar een stap binnen hebben gezet?


Ofwel, blinkt bij TOTO alles net wat meer of blijkt het vergane glorie?

TOTO SITE: DESKTOP 🖥

TOTO DESKTOP 3

Als je op het portaal aankomt wordt gelijk duidelijk dat TOTO sterk sport georiënteerd is. Hij biedt ook casino spellen alleen dit heeft vooralsnog niet de nadruk. Het groen van gras en het oranje van onze nationale helden komt je tegemoet zodra je de website opent. De foto’s van voetballers versterken dit sportgevoel verder.

Het wordt op de website direct duidelijk wat je als speler van sportweddenschappen kunt verwachten. TOTO laat zich graag voorstaan op zijn Nederlandse roots. Hij presenteert zich met trots als de sponsor van Oranje, diverse Eredivisieclubs en natuurlijk de KNVB-beker.

De website is duidelijk en intuïtief met haar grote blokken en heldere menustructuur. Dit sluit aan bij één van TOTO zijn motto's: geen poespas.

Niet onbelangrijk, de website is snel. Tijdens het hele proces van registreren, spelen, inleggen en opnemen verliep alles soepel en zonder haperingen.

Het TOTO platform zit logisch in elkaar zodat je snel de informatie vindt die je nodig hebt. De zoekfunctie brengt je direct bij de wedstrijd waar je op wilt wedden.

TOTO SITE: MOBIEL 📱

TOTO heeft goed begrepen dat de meeste spelers tegenwoordig mobiel spelen. Zijn mobiele website is namelijk nog sterker en duidelijker dan de desktop versie. De sprekende kleuren, de grote blokken en duidelijke koppen maken dat je als bestaande of nieuwe speler makkelijk je weg zult vinden bij TOTO.

TOTO APP: ANDROID EN APPLE 📲

TOTO APP 3

Weddenschappen plaatsen wordt nog eenvoudiger met de TOTO app. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android gebruikers.

Zodra je de mobiele app gedownload en geopend hebt kom je direct uit op het sportsbook waar je je weddenschappen plaatst. Hier krijg je een duidelijk overzicht van alle wedopties waaronder de TOTO specials en een aantal uitgelichte wedstrijden. Je kunt hier direct je voorspelling geven voor winst, verlies of gelijkspel of op de wedstrijd tikken om een overzicht te krijgen van alle beschikbare specials.

De TOTO app is een van onze favoriete apps en geldt wat ons betreft als een alternatief voor de unibet app.

TOTO SPORTSBOOK 🏁

TOTO Sportsbook 2

In het sportsbook van TOTO is zijn jarenlange ervaring terug te zien. Met de duidelijke en overzichtelijke groene en grijze blokken is het heel eenvoudig navigeren. De menu’s zijn ook duidelijk en intuïtief. Als beginnende speler zal je niet snel in de war raken als je bij TOTO zijn sportsbook uitkomt. Ook hier geldt: geen poespas. Toch voelt het sportsbook niet saai of verouderd aan.

CONCLUSIE - TOTO DESIGN

Koning TOTO heeft zijn hallen en vertrekken in al die jaren uitstekend onderhouden. De kleuren sluiten aan bij de spellen en karakter van het land en alles staat op de plek waar je het mag verwachten. Navigerende door TOTO’s huis zal je niet snel verdwalen en eenvoudig vinden waar je naar op zoek bent. Zijn uitdagers hebben op dit vlak vooralsnog het nakijken. Ervaring loont zo laat Koning TOTO zien.

TOTO KLANTENSERVICE 📞

TOTO Klantenservice
8. De (on)bereikbare koning 📣

Jaren geleden hadden Koning TOTO zijn adviseurs hem al aangeraden om wat vaker het gesprek met het volk aan te gaan. Hij zou er bewondering en waardering voor terugkrijgen zo beloofde ze hem. Hij was zich steeds vaker buiten de paleispoorten laten zien en ze konden hem nu zelfs in het paleis bezoeken. Toch sloeg de twijfel bij hem toe.

Was hij bereikbaar genoeg voor het volk of stonden zijn uitdagers meer tussen de mensen?

TOTO CONTACTMOGELIJKHEDEN 💬

Via het TOTO klantenservice menu krijg je een antwoord op veel van je vragen. Hier vind je een redelijk uitgebreide sectie met antwoorden op de meest veelgestelde vragen. Soms zijn de antwoorden wat kort maar over het algemeen zijn ze compleet genoeg.

Wanneer je hier je antwoord niet kunt vinden is er ook nog de mogelijkheid om contact op te nemen met TOTO. Dit kan telefonisch 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Heb je geen zin om met iemand te bellen en los je het liever online op dan kan je gebruik maken van de klantenservice via Facebook Messenger en Twitter.

Er is geen live chat op de website aanwezig en er is ook geen mogelijkheid om via WhatsApp contact op te nemen.

Manieren waarop je met TOTO contact kunt opnemen

Wel te bereiken via:

☎️ 070-550 08 05: (gebruikelijke belkosten) - maandag t/m zondag 24 u/pd

💬 Facebook Messsenger

🦉 Twitter: @TOTO_NL

Niet te bereiken via:

👩‍💻 Chat

📱 WhatsApp

✉️ E-mail

CONCLUSIE - KLANTENSERVICE

Wil Koning TOTO zijn troon behouden dan zal hij nog bereikbaarder moeten worden voor het volk. De mensen kunnen bij hem terecht met hun vragen alleen niet altijd op de manier die ze misschien zouden willen. Sommige van zijn uitdagers bieden wat dat betreft meer mogelijkheden en zijn daarmee nog toegankelijker. Voor nu voldoet het nog maar op den duur zou dit de koning zijn troon kunnen kosten.

TOTO VEELGESTELDE VRAGEN

Waar kan ik bij TOTO op wedden?

Bij TOTO kan je wedden op bijna alle grote sporten. Zo kan je onder andere inzetten op sportweddenschappen voor voetbal, Formule 1, tennis, wielrennen en darten. Het voetbalaanbod is bij TOTO veruit het grootste met diverse competities uit bijna vijftig landen.

Je kunt bij TOTO sinds 1 oktober 2021 ook live wedden en je wordt hierbij ondersteund met live scoreborden, statistieken en streams.

Wat is de TOTO welkomstbonus?

Wanneer je na registratie voor € 10 een weddenschap plaatst krijg je van TOTO een gratis weddenschap ter waarde van € 10 voor TOTO Sport.

Naast de bonus bij registratie biedt TOTO veel andere acties en promoties waaronder de betbuilder, lekker man special, combi boost en boost of the day.

Is via TOTO wedden legaal?

Ja, wedden via TOTO is legaal. TOTO beschikt sinds 1 oktober 2021 over een door de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA) verstrekte vergunning.

Om een vergunning van de KSA te krijgen moeten bookmakers voldoen aan strenge voorwaarden rond toezicht en regelgeving. TOTO voldoet dus aan deze voorwaarden en is hiermee een legale aanbieder in Nederland.

Hoe snel betaalt TOTO uit?

Uitbetalen regel je in je account. TOTO geeft aan dat je binnen maximaal vijf werkdagen het geld op je rekening ontvangt. Je betaalt sinds 1 oktober 2021 geen belasting meer over gewonnen bedragen, ook niet als deze boven de € 449 uitkomen.

Wat zijn de TOTO betaalmethodes?

Bij TOTO kan je momenteel alleen geld inleggen via iDeal. Andere betaalmethodes ontbreken vooralsnog.

Hoeveel mag je per dag maximaal inleggen op TOTO weddenschappen?

Je kunt zelf je limieten instellen bij TOTO. Bij de stortingslimiet kan je een maximaal bedrag instellen van € 5 tot € 99.999 per dag, week of maand.

Met de walletlimiet bepaal je hoeveel geld je maximaal in je account kan laten staan. Ook hier kan je kiezen voor een bedrag tussen de € 5 en € 99.999.

TOTO Review - Eindconclusie 📣

TOTO Review conclusie

LANG LEVE DE KONING!

De strijd is pas net begonnen maar de uitdagers van Koning TOTO rammelen al stevig aan zijn paleispoorten. Allen denken ze aanspraak te maken op de troon, vooralsnog houdt TOTO zich knap staande. De tientallen jaren ervaring in het land hebben hem een dusdanige voorsprong gegeven dat het niet eenvoudig zal zijn om de kroon van zijn hoofd te grissen.

Dat wil niet zeggen dat TOTO de perfecte koning is en rustig achterover kan leunen. Er is nog behoorlijk wat werk aan de winkel wil hij de troon behouden. Zo doet hij er verstandig aan om de betaalmethodes voor zijn spellen uit te breiden en zou het nog eenvoudiger moeten worden om met hem in contact te komen.

Ondanks deze verbeterpunten is er ook veel dat voor de koning spreekt. Alles ziet er bij hem fraai, netjes en overzichtelijk uit en hij beschermt de spelers uitstekend tegen de gevaren die altijd op de loer liggen bij het spelen. Zijn aanbod aan spellen is ruim te noemen zeker waar het om de populairste sport van het land gaat: voetbal. Spelers zullen ook verheugd zijn dat ze eindelijk live op wedstrijden kunnen inzetten en daarnaast van vele acties gebruik kunnen maken.

Het gevecht is nog niet beslist, de strijd om de troon gaat door. Toch is één ding zeker, de oude koning is niet dood, lang leve de koning!

Bookmaker promoties

BetCity Odds Boosts - tot 100x je inzet dit WK

23 september 2022

Dit WK verdien je bij BetCity tot 100x je inzet voor een selectie van wedstrijden. Ontdek hieronder welke wedstrijden en begin met spelen.👇 Lees meer

Circus Super Odds - tot 100x je inzet dit WK

3 oktober 2022

Dit WK krijg je bij Circus tot 100x je inzet bij een selectie van weddenschappen. Hier vind je een overzicht van de actieve Super Odds en begin je met spelen Lees meer

Unibet odds boosts - tot 50x je inzet dit WK

19 augustus 2022

Unibet gaat los dit WK. Bij een overwinning van Oranje kan je bij deze bookmaker tot 50x je inzet verdienen. Hup Holland Hup! Lees meer

TOTO Recensie

TOTO sportbonus

Wed € 10 ontvang € 50

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Deelname actie 24 jaar of ouder.