18 wat kost gokken jou logo

Gokadvertenties aanwezig. Opt-out voor deze site? klik hier

Het business model van mybookmakers.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn het MyBookmakers.nl team en wij bestaan uit drie verschillende nationaliteiten, namelijk: Nederlands, Italiaans en Zweeds. Onze grote gemeenschappelijke factoren zijn onze passie en ervaring binnen de sportwereld en de goksector.

mybookmakersnl_team

Wat doen wij?

Het doel van deze site is om alle informatie te verzamelen met betrekking tot online wedden, bookmakers, bonussen en sportweddenschappen. Vervolgens bieden wij u deze informatie op een overzichtelijke wijze aan, zo blijft u up-to-date en kan u van de beste bookmaker bonussen genieten.

Owlie zoektocht naar de beste bookmaker nl

Waar halen wij onze informatie vandaan?

Het ganse team beschikt over hun eigen ervaring en kennis met online wedden en sportweddenschappen. Daarnaast staan wij ook in nauw contact met de verschillende bookmakers, zo zijn wij altijd op de hoogte van de actuele bookmaker bonussen en promoties. Zodra we nieuwe informatie verkrijgen, delen wij dit meteen met u op onze site. Controleer dus regelmatig MyBookmakers.nl om op de hoogte te blijven van de nieuwste en meest voordelige bookmaker bonussen.

Owlie vergelijken nl

Waar komen onze inkomsten vandaan?

Onze site creëert inkomsten via affiliate marketing. Dat is een veelgebruikt businessmodel voor portaalsites. Hoe gaat dit te werk? Wij bundelen alle informatie van de bookmakers en hun bonussen met betrekking tot online wedden. Als u ingaat op zo'n aanbieding en u zich registreert bij die bookmaker via de link op onze site, dan ontvangen wij daar een kleine compensatie voor van die desbetreffende bookmaker. Een modern principe die de meeste mensen ook frequent gebruiken om online vluchten of hoteldeals te vinden.

Sommige sites delen deze informatie niet met u, maar ons team staat voor transparantie. Via deze inkomsten kunnen wij onze site blijven verbeteren en kan u blijven genieten van de beste bookmaker bonussen voor uw online sportweddenschappen. Wij danken u voor uw vertrouwen en het gebruik van onze site.

Zijn wij dan wel objectief?

Een kritische en terechte vraag. Hoewel wij inkomsten verkrijgen via affiliate marketing, heeft dit absoluut geen invloed op onze reviews.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, dus is het voor ons van cruciaal belang om alle online bookmakers en hun bonussen objectief te beoordelen. Onze reviews en rangschikkingen zijn gebaseerd op een verzameling van factoren en uiteindelijk is het aan u om te kiezen welke bookmaker het beste bij u past.

Als u vragen of opmeringen heeft die u met ons wil delen, dan kan u ons bereiken via het e-mailadres info (at) mybookmakers.nl

Owlie welkom nl