Nieuwe bookmakers header banner

Nieuwe bookmakers

Ontdek de nieuwste bookmakers in Nederland en hun bookmaker bonussen

Nieuwe bookmakers in Nederland

De sportwedden sector staat nooit stil. Dankzij de immense stijging in populariteit de voorbije jaren en de legalisering van online gokken in Nederland, willen steeds meer nieuwe bookmakers de Nederlandse markt betreden.

Vaak zijn deze nieuwe bookmakers op de Nederlandse markt al jaren internationaal actief. Zodat jij het overzicht kan behouden van al deze nieuwe bookmakers, en hun welkomstbonussen, tonen wij jou alle nieuwe bookmakers in Nederland op deze pagina.

Disclaimer

Sportwedden opties zijn momenteel beperkt in Nederland. Indien u twijfelt of online wedden via bookmakers wel legaal is in uw land van verblijf, controleer dan de wetgeving voordat u zich registreert.

Nieuwe bookmakers FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden over nieuwe bookmakers.

🥇 Welke nieuwe bookmaker is de beste?

Het aantal bookmakers in Europa, en binnenkort in Nederland, is enorm. Elk jaar komen er nieuwe bookmakers op de markt. Deze bookmakers hebben hun eigen voor -en nadelen: bookmaker bonussen, betaalmethodes, gebruiksvriendelijkheid etc.

Bij MyBookmakers.nl verwerken we daarom al deze aspecten in onze beoordeling en bookmaker vergelijking. Hieronder, op deze pagina, verzamelen we de beste nieuwe bookmakers in Nederland.

❓ Wat is een nieuwe bookmaker?

Een nieuwe bookmaker is gebruikelijk een gokaanbieder die nieuw is op de online gokmarkt. Kenmerkend voor een nieuwe bookmaker is dat ze proberen om op de markt te komen met een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod. Vaak met interessante bookmaker bonussen zoals een welkomstbonus of een stortingsbonus.

Bonussen zonder storten, zoals free bets, zijn ook een populaire optie. Zowel voor de bookmakers als de spelers. Vandaar het belang voor een duidelijk overzicht van de nieuwe bookmakers, zo mis je geen interessante aanbiedingen.

💡 Hoe vind ik nieuwe bookmakers?

Het vinden van nieuwe bookmakers is niet altijd eenvoudig omdat er elk jaar zoveel nieuwe gokaanbieders de markt betreden. Dankzij onze connecties, zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de markt en wanneer nieuwe bookmakers de Nederlandse markt betreden.

Op deze pagina geven wij jou daarom een overzicht van alle nieuwe bookmakers in Nederland en onze beoordelingen. Wij testen het aanbod van de bookmakers grondig uit en schrijven op basis daarvan onze recensies. Daarin zal je alle voor -en nadelen van de bookmaker terugvinden. Zo kan jij de beste bookmaker voor jou vinden.

🇳🇱 Wat zijn de criteria voor nieuwe bookmakers?

De logische criteria voor een nieuwe bookmaker is dat hij nieuw is op de markt. In de context van MyBookmakers.nl spreken we dan dus over de Nederlandse markt. Bookmakers die al jaren internationaal bestaan en voor het eerst naar Nederland komen, beschouwen wij als nieuwe bookmakers.

Omdat de Nederlandse markt pas in het najaar van 2021 opent, zijn er natuurlijk reeds heel veel internationale bookmakers met ervaring die nu pas de Nederlandse markt kunnen betreden. Dit zijn allemaal nieuwe bookmakers voor Nederlanders.

➕ Wat zijn de voordelen van nieuwe bookmakers?

Nieuwe bookmakers hebben individueel natuurlijk hun unieke sterktes en zwaktes. Maar we herkennen ook enkele algemene voordelen:

 • Gebruikelijk zeer aantrekkelijk bookmaker bonussen (welkomstbonus of stortingsbonus).
 • Moderne sites, optimaal voor mobiele spelers.
 • Vaak een eigen sportwedden app.

❗️ Zijn er nieuwe bookmakers met iDEAL?

Op dit moment kan je in Nederland enkel legaal wedden op sport via Toto. Vanaf 1 oktober 2021, gaat de Nederlandse gokmarkt open. Dus op dit moment kan je met iDEAL wedden bij Toto, maar we hebben momenteel nog geen zicht op welke betaalmethodes de nieuwe bookmakers zullen aanbieden in Nederland.

Gezien de populariteit van iDEAL, verwachten we wel dat veel bookmakers deze betaalmethode zullen aanbieden.

⛔️ Zijn nieuwe bookmakers legaal?

Er komen jaarlijks nieuwe bookmakers bij. Om hun diensten legaal aan te kunnen bieden in Nederland, moeten ze een aanvraag indienen bij de Nederlandse Kansspelautoriteit voor de nodige goklicenties. Sommige bookmakers zullen hun diensten proberen aan te bieden zonder de nodige Nederlandse goklicenties, die zijn illegaal. Dus we adviseren dat je altijd nagaat of de bookmaker over de nodige licenties en vergunning beschikt.

Daarnaast, zal je bij MyBookmakers.nl enkel bookmakers terugvinden die over de nodige goklicenties beschikken en dus volledig legaal zijn in Nederland.

🚦 Zijn nieuwe bookmakers veilig?

Omdat er wereldwijd zoveel bookmakers zijn, is het logisch dat veel spelers soms wat onzeker zijn over de veiligheid van bepaalde bookmakers. Want je zal over iedere bookmaker veel informatie terugvinden.

Als een bookmaker beschikt over de nodige Nederlandse goklicenties, moesten ze voldoen aan zeer strenge veiligheidsvereisten om die te ontvangen. Dus ben je altijd veilig.

Wij bij MyBookmakers.nl bespreken enkel bookmakers die legaal zijn in Nederland en die een betrouwbare reputatie hebben. Dus je bent veilig bij alle nieuwe bookmakers die je op onze site ziet.

Nieuwe bookmakers in Nederland

Wedden op sport is al jaren aan het stijgen in populariteit. Niet enkel in Nederland, maar wereldwijd. Omdat de sector het zo goed doet, is het logisch dat steeds meer nieuwe bookmakers verschijnen. Iedereen wil een deel van de koek. En nu online gokken eindelijk gelegaliseerd zal worden in Nederland, willen zowel nieuwe als ervaren bookmakers de Nederlandse markt betreden.

Met de nieuwe Kansspel op afstand (KOA) wetgeving, is online gokken eindelijk gelegaliseerd in Nederland. Op 1 oktober 2021, zal de Nederlandse markt zich openen voor nieuwe kansspelaanbieders. Tot dan is Toto de enige bookmaker in Nederland die beschikt over de nodige Nederlandse goklicenties en de enige legale sportwedden optie voor Nederlanders.

De Nederlandse gokmarkt zal rond de 35 nieuwe bookmakers verwelkomen in 2021.

Nieuwe Nederlandse en buitenlandse bookmakers kunnen de Nederlandse goklicentie aanvragen bij de Nederlandse Kansspelcommissie. De verwachting is dat er 35 nieuwe bookmakers de Nederlandse gokmarkt zullen betreden wanneer deze opengaat op 1 oktober 2021.Dat zijn heel wat nieuwe bookmakers, elk met hun eigen unieke sterktes en zwaktes in hun aanbod. En uiteindelijk willen ze allemaal de Nederlandse markt veroveren aan de hand van aantrekkelijke aanbiedingen.

Hierdoor kan je als Nederlander makkelijk het overzicht verliezen. Om jullie te helpen om de beste nieuwe bookmakers en de beste nieuwe bookmaker bonussen te vinden, zal je hieronder een uitgebreid overzicht terugvinden van de beste nieuwe bookmakers in Nederland. Inclusief onze recensies voor deze nieuwe bookmakers en hun promoties. Zo kan jij de bookmaker vinden die het beste is voor jou.

✅ Wat zijn 'nieuwe' bookmakers? - Onze criteria

Op deze pagina en in ons overzicht, maken we een lijst van alle nieuwe bookmakers. Maar hoe beslissen wij nu welke bookmakers 'nieuw' zijn? Daarvoor hebben wij verschillende criteria. Zodra de bookmaker aan één van deze criteria voldoet, beschouwen wij deze als een nieuwe bookmaker.

 • Bookmaker opgericht na 2018: als een bookmaker recent werd opgericht, beschouwen deze als een nieuwe bookmaker. Wij plaatsen daarom de grens op 2018.
 • Nieuw in Nederland: als een bookmaker voor het eerst de markt betreedt in Nederland, beschouwen wij deze als een nieuwe bookmaker. Veel bookmakers zijn al jaren internationaal actief, maar konden hun diensten niet aanbieden in Nederland. Dus wanneer ze nu eindelijk hun diensten mogen aanbieden in Nederland, zijn zij nieuwe bookmakers in onze gokmarkt.
 • Herlancering: bookmakers passen hun aanbod natuurlijk constant aan. Maar soms worden bookmakers overgekocht en keren ze daarna terug met een grote herlancering. Een volledig nieuw aanbod en nieuwe bonussen. Dan beschouwen wij dit als een nieuwe bookmaker op de markt. Deze categorie komt natuurlijk minder frequent voor.
Nederlandse bookmakers 1

Heel wat nieuwe bookmakers zijn op komst naar Nederland. MyBookmakers.nl helpt jou om de beste nieuwe bookmakers te vinden.

Nieuwe bookmakers versus de bestaande bookmakers

Wat is nu eigenlijk het beste of het meest interessante voor spelers? Kiezen voor een ervaren bookmaker die al jaren deel uitmaakt van de (Nederlandse) gokmarkt of eerder de nieuwe bookmaker die zichzelf zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk opstelt om de Nederlandse gokmarkt te veroveren?

De ervaren bookmakers, beschikken natuurlijk over jaren ervaring en zullen altijd hun aanbod bijschaven en optimaliseren. De keerzijde daarvan is dat ze zich vaak afwachtend opstellen ten opzichte van nieuwe technologieën en nieuwe functies. Want als zo'n nieuw concept fout loopt, kan dat hun reputatie schaden op de markt.

Bij de nieuwe bookmakers zien we vaak de tegenovergestelde denkwijze. Omdat zij de markt willen veroveren en nieuwe spelers willen aantrekken, kiezen zij net vaker voor nieuwe technologieën en bookmaker functies. Hierdoor optimaliseren ze hun aanbod voor de mobiele gokervaring. Want dat wordt elk jaar belangrijker voor de moderne spelers.

Van de ervaren bookmakers, is hun aanbod duidelijk en weet je wat je mag verwachten. Bij de nieuwe bookmakers zijn er verschillende voor- en nadelen aan het aanbod verbonden.

Owlie zoektocht naar de beste bookmaker nl

Nieuwe bookmakers: de voordelen

 • De bookmaker bonussen: nieuwe bookmakers proberen vaak nieuwe spelers aan te trekken via aantrekkelijke bonussen. Traditioneel zijn dat dan welkomstbonussen, free bets of stortingsbonussen. Deze zullen ze ook aanbieden aan zo interessant mogelijke bonusvoorwaarden.
 • Hoge quoteringen: nieuwe bookmakers proberen vaak spelers te verleiden door hen voor bepaalde sportweddenschappen betere odds aan te bieden dan de traditionele bookmakers.
 • Up-to-date: nieuwe bookmakers beschikken vaak over frisse en moderne websites die zeer aangenaam zijn en zorgen voor een fijne spelervaring. De websites zijn snel en goed beveiligd.
 • Mobiel gokken: nieuwe bookmakers begrijpen het belang van mobiel gokken. Daarom zorgen ze er dan ook voor dat hun diensten optimaal zijn voor mobiele spelers die gokken via hun smartphones of tablets.
 • Innovatief: nieuwe bookmakers proberen altijd te innoveren of nieuwe interessante functies aan te bieden aan hun spelers. Zo proberen ze extra waarde te creëren voor hun spelers.
➖ Nieuwe bookmakers: de nadelen

Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan het aanbod van nieuwe bookmakers. Ze hebben vaak meer ervaring en tijd nodig om hun aanbod te optimaliseren. En omdat wij bij MyBookmakers.nl onze bezoekers altijd alle informatie willen bieden, gaan we ook de nadelen van nieuwe bookmakers doorlopen.

 • De Nederlandse gokmarkt: nieuwe bookmakers hebben vaak hun aanbod en hun diensten nog niet hebben kunnen afstemmen op de Nederlandse gokmarkt en aan de Nederlandse spelers. Een duidelijk voorbeeld is wanneer de website van de bookmaker niet in het Nederlands is, of geen klantenondersteuning kan aanbieden in het Nederlands. Of als iDEAL, de belangrijkste betaalmethode in Nederland, geen optie is op hun website.
 • Bookmaker apps: hoewel nieuwe bookmakers het belang kennen van de mobiele ervaring voor spelers, kunnen ze vaak geen eigen bookmaker app aanbieden aan de spelers. Dit komt omdat de ontwikkelingskost van zo'n app heel hoog zijn. Om dat te compenseren, zijn hun mobiele websites wel top.
 • Vertrouwen: als een bookmaker beschikt over de Nederlandse goklicenties, mag je zeker zijn dat je die bookmaker kan vertrouwen. Maar omdat ze zo weinig geschiedenis hebben, zal je weinig beoordelingen van andere spelers terugvinden. Of zal de bookmaker niet meteen een geweldige reputatie hebben. Een goede reputatie komt met ervaring.
Kopie von Ohne Titel 3

Kies je voor de ervaren bookmaker of de nieuwe bookmaker met spannende nieuwe functies?

Nieuwe bookmakers - waarop moet je letten?

Wanneer je jezelf wil registreren bij een bookmaker, moet je altijd heel wat gevoelige informatie delen. Dus zeker bij een nieuwe bookmaker, die vaak nog geen reputatie heeft, wil je zeker zijn dat jouw informatie veilig is. Onze gouden regel is: let er op dat de bookmaker altijd over de nodige goklicenties beschikt!

🚦 Betrouwbaarheid nieuwe bookmakers - 10 tips

Onze gouden regel staat hieronder op nummer 1. Maar daarnaast zijn zeker nog andere aspecten van de bookmaker die je zelf kan controleren. Daarom hebben we hieronder een korte lijst opgesteld met in totaal 10 tips.

 • Beschikt de bookmaker over een Nederlandse en/of Europese goklicentie?
 • Is er een 'over ons' sectie op hun website die jou meer informatie kan bieden over de bookmaker?
 • Is er SSL encryptie om jouw gegevens te beveiligen?
 • Kan je, naast de de recensie op MyBookmakers.nl, nog andere recensies terugvinden over deze bookmaker?
 • Beschikt de bookmaker over een 'imprint' op hun website?
 • Wat is de online reputatie van deze bookmaker?
 • Stemt deze bookmaker zich af op de Nederlandse markt? Is er klantenondersteuning mogelijk in het Nederlands?
 • Hoe is het aanbod van de bookmaker? Zijn er extra functies zoals de Cash Out?
 • Hoe zijn de sportwedden bonussen van de bookmaker? Hoe realistisch zijn de bonusvoorwaarden?
 • Welke betaalmethodes worden er aangeboden door de bookmaker?
Bookmakers met i DEAL 1

Wees altijd zeker dat je jouw bookmaker kan vertrouwen met jouw gevoelige informatie.

De beste nieuwe bookmakers van 2021

Op deze pagina zal je ons overzicht terugvinden met de beste nieuwe bookmakers van 2021, maar je vraagt jezelf vast af hoe wij tot onze conclusie komen. Wij hebben duidelijke criteria waarop wij een nieuwe bookmaker beoordelen. Deze criteria gebruiken wij ook om de bookmakers met elkaar te vergelijken en ze op te stellen in een overzicht.

Zodra de nieuwe bookmakers de Nederlandse markt betreden, zal je via ons overzicht in één oogopslag de beste nieuwe bookmakers terugvinden.

🏆 De beste nieuwe bookmakers - onze criteria
 • De welkomstbonus van de bookmaker. Dit is belangrijk voor spelers. Logisch, want ze krijgen een extra beloning omdat ze zichzelf registreren. Dus je wil dan ook een zo goed mogelijke welkomstbonus. Dus wanneer we nieuwe bookmakers evalueren, bekijken wij de waarde van de welkomstbonussen en de bonusvoorwaarden
 • De spelervaring bij de bookmaker. Wanneer je speelt via een bookmaker wil je een fijne en vlotte gebruikservaring. Dus wanneer wij een nieuwe bookmaker beoordelen, moet website moet overzichtelijk zijn. Daarnaast moeten ook de functies en de geldtransacties vlot werken.
 • Het mobiele aanbod van de bookmaker. Steeds meer en meer spelers, spelen via hun smartphone of tablet. Want zij willen altijd en overal kunnen spelen. Vandaar dat een goede mobiele website van cruciaal belang is wanneer wij een nieuwe bookmaker beoordelen. Als de bookmaker een eigen sportwedden app heeft die goed werkt, is dat natuurlijk een extra voordeel.
 • De extra functies van de bookmaker. Iedere bookmaker biedt sportweddenschappen aan, maar welke bookmaker kan daarnaast nog extra functies aanbieden die extra waarde creëren voor de spelers? Dus naast het gokaanbod zelf, bekijken we ook andere factoren. Is er een Cash Out functie? Is er bonus loyaliteitsprogramma? Zijn livestreams mogelijk? Dit is het vierde criteria voor onze beoordeling.
Owlie vergelijken nl