18 wat kost gokken jou logo

Gokadvertenties aanwezig. Opt-out voor deze site? klik hier

Toto in de winkel
Artikel

TOTO winkel - wedden zonder registratie

5 september 2023

Bij TOTO winkels kun je wedden zonder registratie met de TOTO winkel app. In dit artikel ontdek je hoe je dit precies aanpakt.

Hoe speel je TOTO in de winkel?

Je speelt TOTO in de winkel met behulp van de TOTO winkel app. Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Vind een TOTO winkel in de buurt
 2. Download de TOTO winkel app
 3. Plaats een weddenschap in de app

Waar vind je TOTO winkels in Nederland?

TOTO winkels zijn verspreid over heel Nederland. Op deze kaart vind je jouw dichtstbijzijnde TOTO winkel.

Hoe werkt de TOTO winkel app?

Met de TOTO winkel app plaats je in 3 eenvoudige stappen een weddenschap in de winkel:

 1. Selecteer je weddenschappen
 2. Bepaal je inzet
 3. Betaal aan de kassa met je persoonlijke QR code

Hier vind je een complete uitleg van alle stappen hoe je de TOTO winkel app gebruikt.

Waar kun je de TOTO winkel app downloaden?

TOTO winkels bij jou in de buurt

Als je TOTO in de winkel wilt spelen ben je natuurlijk op zoek naar winkels waar dit kan. Op de kaart hieronder zie je alle TOTO winkels bij jou in de buurt.

Tip!
Noah Leermans

Noah Leermans

 • Bekijk je deze pagina op je mobiel? 📱

Gebruik onderstaande kaart dan op de volgende manier 👇

Zet je locatievoorzieningen aan en klik op het icoontje links naast de titel ´TOTO winkels in Nederland´. Je ziet nu precies welke TOTO winkel het dichtst bij je in de buurt is. Zoals altijd gebruik je twee vingers om in en uit te zoomen 👌
  TOTO winkel te ver weg?
  Noah Leermans

  Noah Leermans

  Is de dichtstbijzijnde TOTO winkel te ver weg? Wil je geen bonusgeld mislopen? En wil of kan je de TOTO app niet downloaden? Dan kan ik je de apps van Unibet en Bet365 van harte aanbevelen!

  Via onze unieke links hieronder claim je een welkomstbonus die je vervolgens in de app kunt gebruiken.👇

  Inderdaad, bij Unibet en Bet365 moet je je registreren. Bij de TOTO winkel app hoeft dat niet. Hier staat tegenover dat je met de TOTO winkel app geen welkomstbonus kunt claimen (en deze kan oplopen tot €50). Daarnaast moet je voor de TOTO winkel app de deur uit, voor de andere apps kun je thuisblijven.

  Toch liever naar de winkel? Hieronder lees je meer over de TOTO winkel app.

  De TOTO winkel app

  Met de TOTO winkel app selecteer je een weddenschap waarna je een QR code ontvangt. Laat de QR code scannen bij de kassa, betaal en je weddenschap is geplaatst!

  Het mooie aan de TOTO winkel app is dat een registratie bij de bookmaker niet nodig is. ID bewijzen en bankgegevens uploaden is dus niet nodig.

  In de video en het stappenplan hieronder laat ik je zien hoe je de TOTO winkel app download en een weddenschap plaatst.

  TOTO winkel app downloaden op Android & Iphone

  Je kunt de TOTO winkel app op zowel een Android telefoon als Iphone gebruiken.

  Hierna kun je het stappenplan hieronder volgen om je eerste weddenschap te plaatsen.

  TOTO winkel app weddenschap plaatsen

  Om een weddenschap in de winkel te plaatsen, open je de TOTO winkel app. Volg hierna de 3 stappen hieronder.👇

  1

  Selecteer je weddenschap

  Nu je de app geopend hebt, is de eerste logische stap het selecteren van een weddenschap. Alle odds die groen gekleurd zijn in mijn printscreen heb ik geselecteerd.

  Door odds te selecteren geef je niet alleen aan op welke wedstrijd je wilt inzetten maar ook op welke wedstrijduitslag. Komt je voorspelling uit, dan zie je aan de odds hoeveel keer je je inzet wint.

  Voorbeeld: Voor de KNVB bekerwedstrijd van Feyenoord tegen Ajax zie je odds van 2.25 staan. Dit houdt in dat je 2,25x je inzet wint als Feyenoord wint en je hierop ingezet had.

  2

  Bepaal je inzet

  Wanneer je je weddenschappen geselecteerd hebt is het tijd om je inzet te bepalen. Je ziet hier voor iedere weddenschap hoeveel geld je kunt winnen als de weddenschap uitkomt.

  Hoe hoger de odds zijn, hoe kleiner de kans dat je weddenschap uitkomt maar ook hoe groter de winst. Hoeveel risico je wilt nemen is dus helemaal aan jou.

  Wanneer je je inzet hebt bepaald klik je onderaan op de oranje knop ´speel in de winkel´. Er wordt nu een QR code aangemaakt.

  3

  Scan je QR code en betaal

  Je weddenschappen zijn geselecteerd en je inzet is bepaald. Al deze informatie zit in de QR code die je zojuist gekregen hebt.

  Zoals je ziet staat onder de QR code keurig op welke weddenschappen je hebt ingezet en wat je inleg is. Ziet alles er goed uit? Laat je QR code dan bij de kassa scannen en reken af.

  Eventuele winsten van je weddenschappen kun je in de winkel ophalen. 🤞

  TOTO winkel app VS andere bookmaker apps

  Nu je meer weet over hoe de TOTO winkel app werkt ben je misschien ook wel benieuwd naar de alternatieven. De app werkt tenslotte alleen voor weddenschappen bij TOTO.

  Wanneer je op zoek bent naar een winkel app van een andere bookmaker kan ik het antwoord kort houden. Deze zijn er namelijk niet.

  Vanwege de lange historie en bevoorrechte positie van TOTO op de Nederlandse markt, is alleen TOTO erin geslaagd om fysieke verkooppunten op te zetten. Andere bookmakers hebben daarom soms wel een app, maar geen app die je in de winkel kunt gebruiken.

  Als een bookmaker een app heeft kun je hiermee dus alleen online weddenschappen plaatsen. Hiervoor moet je je altijd registreren, ongeacht welke bookmaker app je gebruikt.

  TOTO heeft ook een app waarmee je online weddenschappen kunt plaatsen. Qua functionaliteiten is deze alleen niet zo bijzonder.

  De gebruiksvriendelijkheid is iets beter dan de mobiele website maar de verschillen zijn minimaal. De apps van Unibet en Bet365 bieden daarentegen wel veel noemenswaardige extra´s.

  Mijn favoriete bookmaker apps 🏆
  Noah Leermans

  Noah Leermans

  Ik ben al eens eerder op zoek gegaan naar de beste bookmaker apps. Toen, en vandaag de dag nog steeds, springen de apps van Unibet en Bet365 er wat mij betreft uit.

  • De Unibet app heeft een mooi design en heel groot aanbod van livestreams.
  • De Bet365 app is beschikbaar voor zowel Iphones als Android toestellen en trakteert op een mooie live wed functie en sportstatistieken.

  Hieronder vat ik de voor- en nadelen van de apps graag voor je samen.

  De Unibet app

  Mijn oordeel samengevat

  ✅ Unibet app voordelen

  • Groot aanbod van livestreams.
  • Mooi en functioneel design.

  ❌ Unibet app nadelen

  • Niet beschikbaar in Google Play.

  ⭐️ Unibet app eindoordeel

  De Unibet app blinkt uit in het brede aanbod van livestreams en het mooie design. Android gebruikers zijn echter aangewezen op de mobiele website, een groot nadeel dus als je geen Iphone hebt.


  De Bet365 app

  Mijn oordeel samengevat

  ✅ Bet365 app voordelen

  • Beschikbaar in Apple app store en Google Play store.
  • Veel wedopties met o.a. Cash Out, Bet Builder en Live wedden.
  • Livestreams, live wedstrijdverslagen en sportstatistieken.

  ❌ Bet365 app nadelen

  • Ouderwets design.

  ⭐️ Bet365 app eindoordeel

  De Bet365 app moet het niet van de looks maar van de functionaliteit hebben. Het grootste voordeel is dat de app in zowel de Apple app store als de Google Play store verkrijgbaar is, een verademing dus voor Android gebruikers.

  Aangevuld met vele wedopties, livestreams en sportstatistieken is dit wat mij betreft de meest complete bookmaker app op dit moment.


  Samenvatting
  Noah Leermans

  Noah Leermans

  Hieronder vat ik nog even puntsgewijs samen wat je in dit artikel te weten bent gekomen:

  • Een weddenschap plaatsen in de winkel kan alleen bij TOTO. Andere bookmakers bieden deze functionaliteit helaas niet aan.
  • TOTO is de enige bookmaker met een winkel app. Deze is beschikbaar in de App Store en Google Play.
  • Bij de TOTO winkel app hoef je je niet te registreren bij de bookmaker. Bij alle andere bookmaker apps is een registratie wel noodzakelijk.
  • De TOTO winkel app downloaden doe je eenvoudig in 3 stappen: je selecteert je weddenschappen, bepaalt je inzet en scant tot slot de QR code aan de kassa om daar af te rekenen.
  • De TOTO app voor online weddenschappen is minder goed dan de Unibet app en Bet365 app (mijn persoonlijke mening).

  Hopelijk is alles nu duidelijk hoe je een weddenschap in een TOTO winkel plaatst. Toch nog vragen? Bekijk dan hier mijn antwoorden op veelgestelde vragen.