18 wat kost gokken jou logo

Gokadvertenties aanwezig. Opt-out voor deze site? klik hier

De online bookmaker revolutie van Oranje

Mijn grootvader en zijn TOTO formuliertje

Het is een grijze vrijdagochtend in November, 1983. Mijn grootvader trotseert de regen om zijn formuliertje met zijn gok voorspelling in te dienen.

Elke week wedde hij op winst voor de club van zijn jeugd. Elk seizoen opnieuw, elke match opnieuw. Of ze nu tegen de landskampioen moesten spelen of tegen de rode lantaarn. Elke vrijdag, dat was deel 1 van zijn wekelijkse traditie.

Deel 2 was om de match te volgen in zijn favoriete kroeg. Dat was zijn favoriete deel, om naar de match te kijken met die extra spanning. Het laatste fluitsignaal resulteerde soms in een teleurstelling, maar bracht gelukkig ook vaak een dubbele ontlading met zich mee. Bij een overwinning kon er altijd nog een extra rondje besteld worden, bij verlies mocht hij het uitleggen aan mijn grootmoeder.

Untitled design 4

Ik en mijn online bookmakers

Dat blijven mooie herinneringen, maar de revolutie van de bookmakers komt eraan. Vandaag de dag hoef je bijvoorbeeld al helemaal niet meer naar het lokale gokkantoor voor je sportweddenschappen. Je kan al jaren je TOTO formulier indienen in de supermarkt, tabakszaak of boekhandel.

Je kan binnenkort zelfs online wedden! Het sleutelwoord is gevallen, online wedden. En zo is de echte revolutie op komst, vanaf het najaar 2021 kunnen alle nationale en internationale bookmakers een goklicentie aanvragen in Nederland. Jouw opties om je sportweddenschappen te plaatsen, worden dus alleen maar ruimer.

Het uitgebreide aanbod van bookmaker bonussen

Met deze nieuwe bookmakers komen natuurlijk ook bookmaker bonussen. Zij bieden dezelfde dezelfde matchen aan, maar met andere quoteringen. Ze bieden jou welkomstbonussen aan in de vorm van: stortingsbonussen, free bets bonussen, vriendenbonussen en nog zoveel meer.

De revolutie is begonnen

TOTO is niet langer de enige optie voor Nederlanders. Wij kunnen kiezen, bonussen ontvangen en onze sportkennis combineren met het plezier van een gokje wagen. Al deze nieuwe bookmakers met hun verschillende aanbiedingen, dat kan verwarrend worden. Daarom dat jij, met de hulp MyBookmakers.nl, jezelf kan informeren om het maximale te halen uit jouw sportweddenschappen. En het samen beleven in je favoriete kroeg? Dat kan nog altijd natuurlijk.

Het mybookmakers.nl team

Noah

Noah

Bookmaker expert

Dacht alle odds te kunnen verslaan en Oranje te halen, kwam niet verder dan de vierde klasse onderbond. Nu speurt hij als hoofdredacteur van Mybookmakers.nl de markt af naar de beste bonussen, odds en specials in binnen- en buitenland.

  • Favoriete club: Liverpool
  • Favoriete speler: Stevie Gerrard
Jacob

Jacob

Bookmaker expert Scandinavië

Heel wat bookmakers komen uit Zweden. Daarom hebben we een expert voor ons team gezocht in Stockholm. Dankzij Jacob kunnen we jullie de beste promoties uit Scandinavië aanbieden.

  • Favoriete club: Valencia CF
  • Favoriete Speler: Zlatan Ibrahimović
Oscar

Oscar

Oprichter en gokmarkt expert

Oscar is één van de oprichters Leadstar Media en de drijvende kracht achter MyBookmakers.nl. Dankzij zijn jarenlange ervaring en connecties kunnen we jullie altijd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de Nederlandse gokmarkt. En dankzij hem zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste bookmaker promoties.

  • Favoriete club: FC Barcelona
  • Favoriete speler: Edgar Davids
Paolo

Paolo

Bookmaker netwerker

Paolo kent alle bookmakers. Er zijn bijna geen bookmakers waarmee Paolo niet in contact staat. Hij heeft fantastische connecties in de online sportwedden wereld. Vandaar dat Paolo DE man is in ons team, hij verzamelt enkel de beste bonusaanbiedingen voor jullie.

  • Favoriete club: AS Roma
  • Favoriete speler: Francesco Totti

Welkom op MyBookmakers.nl

mybookmakersnl_team

Onze partners

1

Betman Begins

We zijn trots op onze samenwerking met Betman Begins. In hun app, die je kunt downloaden in de App Store en Google Play, ontvang je dagelijks de beste wedtips. 👍