Alternatief voor Unibet
Artikel

Alternatief voor Unibet in Nederland

7 oktober 2022

Unibet ontving in juni 2022 een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en mag nu legaal sportweddenschappen aanbieden in Nederland. De bookmaker is gelijk populair maar dat betekent niet dat ze ook op elk onderdeel de beste zijn. In dit artikel vind je onze alternatieven voor Unibet.

Het beste Unibet alternatief

Van alle legale bookmakers in Nederland zien wij Bet365 als het beste alternatief voor Unibet. Dit wedkantoor kreeg gelijk bij de opening van de Nederlandse gokmarkt een vergunning en overtuigt op veel onderdelen.

Bet365

Het beste alternatief voor Unibet

Dit zijn de belangrijkste voordelen van wedden bij Bet365:

 1. Welkomstbonus tot € 100

 2. Grootste bookmaker ter wereld

 3. Gigantisch aanbod van sporten en competities

 4. Gebruiksvriendelijke app


Alternatief voor de Unibet welkomstbonus

De voorwaarden voor de Unibet bonus zijn gunstig maar het is niet de hoogste welkomstbonus in bookmakerland. De hoogst mogelijke bonus vind je op dit moment bij Circus. Hier kan je bonus oplopen tot € 250 aan gratis speelgeld waar dit bij Unibet beperkt blijft tot € 40.

Circus

De beste welkomstbonus

De belangrijkste kenmerken van de Circus bonus:

 1. Welkomstbonus tot € 250 t.o.v. € 40.

 2. Inzetten binnen 7 dagen na activatie.

 3. Minimale quotering inzet: 1,60.


Alle bookmaker welkomstbonussen

Unibet welkomstbonus alternatief

 1. Wed € 10
  krijg
  € 50*

 2. Wed € 20
  krijg
  € 50

 3. Wed € 10
  krijg
  € 50

 4. Free Bets
  tot
  € 60
  + 50% profit boosts

 5. Wed € 10
  krijg
  € 50

 6. 100% stortingsbonus
  tot
  € 100

Alternatief voor Unibet odds

Unibet heeft de allerhoogste odds van Nederland en toch zijn er even goede alternatieven als je liever bij een andere bookmaker speelt. Concurrenten Jack’s en BetCity maken namelijk gebruik van dezelfde sportsbook provider als Unibet. Bij deze bookmakers vind je dus dezelfde odds als bij Unibet.

 1. Free Bets
  tot
  € 60
  + 50% profit boosts

 2. Wed € 10
  krijg
  € 50

 3. Wed € 10
  krijg
  € 50

Bookmaker app als alternatief voor de Unibet app

Bij Unibet kan je met een mobiele bookmaker app wedden op sport. Dit juichen wij toe en de Unibet app is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Er zijn ook andere bookmakers die een app aanbieden die minstens zo goed is.

Bij Mybookmakers.nl zijn we fan van de TOTO app. Deze app is al een tijdje in de lucht en dat kan je merken. De app is snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Mobiel wedden met de TOTO app

1

Mobiel wedden met de TOTO APP

De TOTO app is in onze ervaring net iets stabieler dan de app van Unibet. Het enige nadeel is dat de TOTO app niet in de Google Play Store beschikbaar is. Dit nadeel geldt echter ook voor de app van Unibet.

Wel kan je voor beide apps via de website van TOTO en Unibet een bestand downloaden om de app ook op je Android apparaat beschikbaar te krijgen.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de TOTO app:

✅ TOTO app voordelen

 • Beschikbaar in Apple app store.
 • Gebruik maken van Player Specials - wedden op één speler.
 • Overzichtelijk en intuïtief.
 • Fraai en fris design.

Toch wedden bij Unibet?

Zoals je hierboven kunt lezen zijn er veel alternatieven als je liever niet bij Unibet wilt spelen. Toch is er ook veel voor te zeggen om wel bij Unibet te spelen.

Het spelen bij één bookmaker betekent natuurlijk dat je bij een andere bookmaker niet kan spelen. Het is toegestaan om bij verschillende bookmakers een account aan te maken en hun welkomstbonussen te claimen.

 1. De grote voordelen van wedden bij Unibet zijn:
 2. Gunstige welkomstbonus: € 10 inzetten en € 40 ontvangen

 3. De hoogste odds van Nederland (samen met BetCity en Jack’s)

 4. Prettige mobiele app

 5. Internationaal ervaren bookmaker

Bovendien heeft Unibet regelmatig goede odds boosts als welkomstbonus. Hier vind je een overzicht van de actuele Unibet odds boosts.

Sportbonus:

Wed € 10
krijg
€ 50

Rondspeelvoorwaarde: 1x bonusbedrag Minimale odds: - Bonus code :

FAQ

Wat is het beste alternatief voor Unibet?

Over het algemeen is Bet365 het beste alternatief voor Unibet. Deze bookmaker is net als Unibet internationaal ervaren en zelfs de grootste bookmaker ter wereld. Bovendien kan de welkomstbonus bij Bet365 hoger oplopen dan de bonus van Unibet, hebben ze een goede mobiele app en degelijke odds.

Het beste alternatief voor de welkomstbonus is de bookmaker Circus. Bij dit wedkantoor kan je bonus oplopen tot € 250 (t.o.v. € 40 bij Unibet)

Als je op zoek bent naar de beste odds dan kan je naast Unibet, ook terecht bij Jack's en BetCity. Deze bookmakers maken gebruik van dezelfde sportsbook provider en dus zijn de odds even hoog als bij Unibet.

Een uitstekend alternatief voor de app van Unibet is die van TOTO. Deze app is snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Is Unibet legaal?

Ja, Unibet heeft in juni 2022 een vergunning gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dat betekent dat je bij deze bookmaker legaal en belastingvrij kunt wedden op sport.

Dit geldt ook voor de Nederlandse bookmakers: Bet365, TOTO, Holland Casino, Circus, Jack's, BetCity, ZEbet, Bingoal en LiveScore Bet.

Welke andere Unibet alternatieven zijn er op de Nederlandse markt?

Het beste alternatief voor de welkomstbonus is de bookmaker Circus. Bij dit wedkantoor kan je bonus oplopen tot € 250 (t.o.v. € 40 bij Unibet)

Als je op zoek bent naar de beste odds dan kan je naast Unibet, ook terecht bij Jack's en BetCity. Deze bookmakers maken gebruik van dezelfde sportsbook provider en dus zijn de odds even hoog als bij Unibet.

Een uitstekend alternatief voor de app van Unibet is die van TOTO. Deze app is snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Unibet odds boosts - Uniboost 100X je inzet

12 februari 2023

Bij Unibet krijg je deze week 100X je inzet als Sevilla of AS Roma de Europa League wint. Claim hieronder direct je Unibet Odds Boost bonus en begin met spelen. Lees meer

Circus Super Odds - Ontvang tot 100x je inzet

4 januari 2023

Bij Circus krijg je deze week 100x je inzet als Sevilla of AS Roma de Europa League wint en 50x je inzet als Manchester City de FA Cup finale wint. Claim hieronder direct je bonus ... Lees meer

BetCity Odds Boosts - tot 100x je inzet

4 januari 2023

Je verdient bij BetCity deze week 100x je inzet als Sevilla of AS Roma de Europa League wint. Claim hieronder direct je bonus en begin met spelen. Lees meer

Een TOTO account aanmaken: zo doe je dat

Bookmaker nieuws 26 augustus 2022

Een account aanmaken bij TOTO of eigenlijk bij elke Nederlandse bookmaker is soms best wel een proces. Dit heeft alles te maken met de strenge regelgeving waar legale bookmakers ... Lees meer