Alternatief voor Unibet
Artikel

Alternatief voor Unibet in Nederland

20 oktober 2021

Bevielen de mogelijkheden van Unibet jou maar kan je deze nu niet meer gebruiken? Geen zorgen, we hebben voor jou een legale en bijna gelijkwaardige vervanger van Unibet gevonden.

Sinds de implementatie van de regulering van de Nederlandse gokmarkt op 1 oktober hebben tien bedrijven een licentie ontvangen om legaal te kunnen opereren. Voor vele Nederlandse gokkers was Unibet de favoriete gokwebsite alleen zij behoren niet tot de eerste groep die een licentie heeft ontvangen. Op dit moment wordt verwacht dat ze hun licentie in 2022 zullen ontvangen. In de tussentijd is er een uitstekend alternatief: Betcity.

Betcity NL

Gratis Weddenschap
ter waarde van
€ 50

Betcity is een geweldig alternatief voor Unibet omdat ze met Kambi dezelfde odds verstrekker hebben. Dit betekent dat de quoteringen hetzelfde zijn en ook veel van de populaire functies zoals de Bet builder aan Betcity geleverd worden.

Het gebruik van Kambi betekent dat de interface ook veel lijkt op die van Unibet. Hierdoor zal het de Unibet gokker niet veel tijd kosten om te wennen aan het Betcity platform.

Bezoek BetCity

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+


Is Betcity over het algemeen de beste optie voor Nederlandse gokkers?

We geloven dat Betcity, samen met de wereldwijde gigant Bet365, op dit moment de beste optie in de markt is.

Waarom?

Op dit moment is de Nederlandse markt de enige markt waar Betcity zich op richt. Daarom is succes op deze markt voor hun extra belangrijk. Ze hebben al snel laten zien dat ze een speler zijn om rekening mee te houden. Niet alleen door het verkrijgen van de licentie maar ook door erin te slagen Kambi als odds verstrekker aan zich te binden én door iDeal als de voornaamste betalingsmogelijkheid te bieden.

In Bet365 hebben ze natuurlijk wel flinke concurrentie aangezien zij wereldwijd gezien het beste product bieden met bijvoorbeeld geweldige mogelijkheden voor live gokken. Dit is iets wat ook door veel Nederlandse gokkers als een factor van belang gezien zal worden.

Tegelijkertijd is het wel zo dat Betcity veel meer gefocust zal zijn op de Nederlandse markt en de wensen van Nederlandse gokkers. Dit biedt ze veel kansen op het gebied van bijvoorbeeld de klantenservice, betaalmethoden en promoties

Samenvattend, zouden we Betcity dus zeker aanraden als alternatief voor Unibet maar ook voor Nederlanders die op zoek zijn naar een geweldige ervaring binnen de nieuwe, gelegaliseerde Nederlandse gokmarkt.

FAQ

Is Unibet legaal?

Nee, Unibet heeft geen licentie ontvangen toen de Nederlandse markt op 1 oktober 2021 werd gereguleerd. De verwachting is dat ze zich in 2022 aanmelden voor een licentie en deze dan ook zullen ontvangen.

Wat is het beste alternatief voor Unibet?

Wij zijn van mening dat Betcity het meest vergelijkbare, legale alternatief voor Unibet is.

Welke andere alternatieven zijn er op de Nederlandse markt?

Andere Nederlandse aanbieders in Nederland zijn bijvoorbeeld Bet365.