• My Bookmakers
  • Unibet WK Golden Goal promotie met € 25.000 prijzenpot
Unibet WK Golden Goal
Promoties

Unibet WK Golden Goal promotie met € 25.000 prijzenpot

18 november 2022 - 18 december 2022

De Unibet WK Golden Goal bonus is een gratis promotie voor dit WK waarmee je kans maakt op een prijzenpot van € 25.000. Hier lees je hoe de actie werkt.

Wat is de Unibet WK Golden Goal promotie?

De Unibet WK Golden Goal promotie is een gratis spel waarmee je met de wedstrijden van Oranje prijzen tot € 25.000 kunt winnen.

In dit spel geef je drie voorspellingen voor een wedstrijd van Oranje. Als je alledrie de antwoorden goed beantwoord, ontvang je een deel van de prijzenpot.

De prijzenpot t.w.v. € 25.000 wordt verdeeld onder alle spelers met de juiste voorspelling. Als jij dus de enige bent die drie juiste voorspellingen maakt, dan win je € 25.000.

Wanneer er meerdere spelers zijn met de juiste antwoorden dan wordt de prijzenpot gedeeld door het aantal deelnemers. Als niemand de correcte antwoorden geeft, dan wordt er ook geen prijs uitgekeerd.

Wat zijn de Unibet WK Golden Goal voorwaarden?
Julius

Julius

Om deel te nemen aan de Unibet WK Golden promotie moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je bent 24 jaar of ouder.
  • Je hebt een account aangemaakt bij Unibet.
  • Je maakt je voorspellingen voor aanvang van de wedstrijd.
  • Per wedstrijd kan je één keer deelnemen aan de WK Golden Goal promotie.

De winnaars krijgen binnen 7 dagen na afloop van de wedstrijd bericht van Unibet.

Unibet WK Golden Goal Stap-voor-Stap

Om aan het WK Golden Goal spel deel te kunnen nemen doorloop je een aantal stappen om je te plaatsen voor de € 25.000 prijzenpot.

1

Registreer je bij Unibet

Om aan de Unibet Golden Goal actie deel te nemen moet je een Unibet account hebben. Registreer je dus via de Unibet website door daar op de gele 'Registreren' knop te klikken en vervolgens de registratie stappen te doorlopen. Log na registratie in met je account gegevens.

2

Selecteer de Golden Goal bonus

Na registratie vind je onder 'Promoties' alle bonussen van Unibet op dit moment. Hier vind je dus ook de WK Golden Goal bonus. Klik op de bonus om te beginnen met het maken van je voorspellingen voor de wedstrijd.

3

Klik op ‘Speel nu gratis’

Zodra je de Golden Goal bonus geselecteerd hebt kom je op het spel scherm uit. Hier vind je een grote gele knop met de tekst 'Speel nu gratis'. Klik hierop om je WK Golden Goal spel te startten.

4

Maak 3 voorspellingen

In het volgende scherm krijg je de eerste vraag te zien. In een serie van drie vragen geef je je voorspellingen voor de wedstrijd. Voor de wedstrijd tegen Senegal moesten wij beantwoorden:

  1. Wie scoort het eerste doelpunt?
  2. Wat is de exacte minuut van het eerste doelpunt?
  3. Wat wordt de eindscore van de wedstrijd?

Andere Unibet WK bonussen

Unibet pakt dit WK flink uit met verschillende acties en promoties. Zo deelt de bookmaker met de Unibet 5 miljoen WK bonus tot € 5.000.000 aan prijzengeld uit.

Ook vind je voor de wedstrijden van Oranje bij Unibet Odds Boost gedurende het gehele WK. Met deze Odds Boosts kan je 50x je inzet winnen bij een overwinning van het Nederlands Elftal.

Meer promoties

BetCity Bonus en promoties voor WK 2022

21 november 2022

Dit WK vind je bij BetCity veel bonussen en acties. Zo ontvang je als nieuwe speler € 50 aan gratis speelgeld. Ontdek hier alle actuele BetCity bonussen en acties en begin direct ... Lees meer

ZEbet Bonus en promoties voor WK 2022

21 november 2022

Bij ZEbet vind je nu een flinke selectie bonussen en promotie die het WK nog wat spannender maken. Ontdek hier alle bonussen of begin direct met spelen via de groene knop. Lees meer

Unibet WK Golden Goal promotie met € 25.000 prijzenpot

18 november 2022 - 18 december 2022

De Unibet WK Golden Goal bonus is een gratis promotie voor dit WK waarmee je kans maakt op een prijzenpot van € 25.000. Hier lees je hoe de actie werkt. Lees meer

Nieuwe Jack’s WK welkomstbonus: wed € 20, krijg € 50

13 november 2022 - 19 december 2022

Jack’s pakt uit voor het WK voetbal. Als je je nu registreert bij Jack’s en € 20 stort, ontvang je € 50 aan Free Bets die je vrij kunt inzetten tijdens het WK. Lees meer

Unibet 5 miljoen WK bonus

13 november 2022 - 18 december 2022

Unibet heeft de hoogste WK bonus ooit. Wanneer Nederland het WK voetbal wint dan geven ze liefst € 5.000.000 weg. Wed jij tijdens dit wereldkampioenschap op Oranje dan krijg je ... Lees meer